|
Konu Kimliği: Konu Sahibi vertyucek,Açılış Tarihi: 14 Ağustos 2015 (22:11), Konuya Son Cevap : 17 Ağustos 2015 (16:58). Konuya 72 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Ağustos 2015, 15:52 | Mesaj No:71 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?
Zihniyetinizin size verdiği refleks ile hareket etmekte ısrarcısınız tartışmayı bilmiyorsunuz. Size göre tartışma benim fikrimde olmayan benden değildir anlayışı ya bana uyacak ya küfür yiyecek bumu sizin erkekliğiniz tartışma adabınız. Size aynı tarzda cevap versem hoşunuzamı gidecek. Başka isimlerin ardına sığınarak yazmıyorum açık yüreklilik ile yazıyorum Adım Mevlüt Hönül Malazgirtte yaşıyorum isterseniz telefonumuda vereyim yüreği yeten arasın telefonda küfür etsin.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
17 Ağustos 2015, 15:53 | Mesaj No:72 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?
bazı arkadaşlar anlama özürlüdür yada özürlü olmak için çırpınıyor. Medineweb kurallarıdan birisi şu : FİKRİ NE OLURSA OLSUN HERKES FİKRİNİ DİLE GETİRMEKTE HÜRDÜR.BU FİKİR ATEİST ATAİST DE OLSA ENGELLENEMEZ. ANCAK, İSLAMİ AHLAK EDEP KURALLARINA UYMAK ZORUNDADIR.!!!!!!!!!!! banlananlar fikirden değil zikirdendir.yani uslup ahlak yoksunu yorumlardadır. KÜFÜR HAKARET AŞAĞILAMA YOK İSE HER FİKR TARTIŞILIR.TARTIŞMAK İLE HAVLAMAK ARASINDAKİ FARKI BİLMEK LAZIM. KONU KİLİTLENMİŞTİR.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
17 Ağustos 2015, 16:58 | Mesaj No:73 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı? karizma_27_1907@hotmail.com maili 212.252.119.5 ip adresi ile kayıt olan edepten kişilikten yoksun kişinin tüm üyelikleri silinmiş atılan mesaj ve konular ip adresleri ile birlikte olup ilgili mercilere( bilişim suçları) bildirilmiştir....
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
Konuyu Toplam 39 Kişi okuyor. (0 Üye ve 39 Misafir) | |