12 Şubat 2015 22:41 | |
Allahın kulu_ | Cevap: Anadolu Çorbası Un yerine tarhanada konulabilir aciktim ![]() |
12 Şubat 2015 22:24 | |
su damlası | Anadolu Çorbası /medineweb mutfağı ![]() Malzemeler * 6 bardak et suyu * 3 kaşık yağ * 2 kaşık domates salçası * 2 kahve fincanı un * 1 kahve fincanı pirinç (haşlanmış) * 2 tane orta boy dolmalık biber (kıyılmış) * 1 büyük boy domates (soyulmuş ve kesme şeker büyüklüğünde doğranmış) * tuz Yapılışı Et suyu tuz ile beraber bir taşımlık kaynatılır. Un yağ ile 3 dakika kavrulur. Sonra üzerine domates salçası ilave edilip, karıştırılır. Sonra diğer bütün malzemeler de ilave edilerek 20 dakika kaynatılarak servis yapılır. Afiyet olsun.. "Alıntı" |
![]() |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Onlar ayakta iken, otururken ve yanları üstüne yatarken Allah'ı zikrederler.(Al-i İmran-191) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Lezzetleri arındıran ölümü sıkça anınız. |
geceler gündüzlerden bunalanların sığınağıdır.Asıl bunalım her gecenin gündüze gebe olması.... Muhsin Arslan |
|