Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM DİNİ KONULAR.::. > Muhtelif Dini Konular > Muhtelif Konular > Mursi’ye verilen idam kararı..

Konu Başlıkları: Mursi’ye verilen idam kararı.. Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Aşağıdaki Kutuya Sorunun cevabını Yaz ( Bakara )
Başlık:
  
Mesajınız:
Trackback:
Kaynak olarak Ekle
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:

Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
19 Mayıs 2015 14:19
Mihrinaz
Cevap: Mursi’ye verilen idam kararı..

19 Mayıs 2015 14:17
Mihrinaz
Mursi’ye verilen idam kararı..




Türkiye’nin önde gelen âlim, yazar, fikir adamı ve kanaat önderleri, ortak bir bildiri yayımlayarak, darbeci Mısır yönetiminin Muhammed Mursi, Yusuf el-Karadâvî ve 106 Müslüman hakkında verdiği idam kararlarını lânetlediler.

“Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor.” (İbrahim, 42)

Mısır halkının %52’sinin oyu ile Mısır’ın ilk Cumhurbaşkanı seçilen Muhammed Mursi ile Mısırlı âlim ve Dünya Müslüman Âlimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadâvî başta olmak üzere 106 Müslüman önder hakkında darbeci Sisi yönetiminin verdiği hiç bir hukukî dayanağı olmayan keyfi idam kararlarını, Türkiye ve Dünya Müslümanları adına lanetliyoruz.

Zalim Mısır yönetiminin verdiği bu haksız ve hükümsüz idam kararı sadece 106 kişiye değil, tüm Mısır halkına ve tüm İslam ümmetine karşı verilmiş bir karar niteliğindedir.

Mısır’daki darbeye ve yapılan bunca katliam ve haksızlığa hiçbir tepki vermeyen, duyarsız kalan, hatta görmezden gelen ABD ve Batı dünyası başta olmak üzere, bütün bir uluslararası toplum ve işbirlikçi Arap rejimleri de Mısır zalimlerinin bu idam kararını almalarına cesaret vermiştir. Dolayısıyla bu zalimane idam kararından dolayı onlar da insanlığın ma'şerî vicdanında mahkum olacak ve mahkem-i kübrada hesap vereceklerdir.


alıntıdır..

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.