12 Şubat 2015 22:41 | |
Allahın kulu_ | Cevap: Anadolu Çorbası Un yerine tarhanada konulabilir aciktim ![]() |
12 Şubat 2015 22:24 | |
su damlası | Anadolu Çorbası /medineweb mutfağı ![]() Malzemeler * 6 bardak et suyu * 3 kaşık yağ * 2 kaşık domates salçası * 2 kahve fincanı un * 1 kahve fincanı pirinç (haşlanmış) * 2 tane orta boy dolmalık biber (kıyılmış) * 1 büyük boy domates (soyulmuş ve kesme şeker büyüklüğünde doğranmış) * tuz Yapılışı Et suyu tuz ile beraber bir taşımlık kaynatılır. Un yağ ile 3 dakika kavrulur. Sonra üzerine domates salçası ilave edilip, karıştırılır. Sonra diğer bütün malzemeler de ilave edilerek 20 dakika kaynatılarak servis yapılır. Afiyet olsun.. "Alıntı" |
![]() |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Gerçekten Biz sizi yakın bir azab ile uyardık. Kişinin kendi ellerinin önceden takdim ettiklerine bakacağı gün, kafir olan da Ah, keşke ben bir toprak oluverseydim diyecek. (Nebe-40) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Her kul öldüğü hal (amel) üzere diriltilir. |
Dınya lı dınyê; çavê gur lı mihê.(Dünya dünya oldukça, kurdun gözü koyundadır.) Kürt Atasözü |
|