19 Aralık 2017 18:04 | |
su damlası |
Servis önerisi olarak; Kakaolu pudingle beraber servis etmenizi tavsiye ederim. Pudingle çok daha lezzetli oluyor. Servis tabağına bir kaç kaşık puding koyun. Üzerine de bir dilim tatlı. Bu şekildede nefis görünüyo.. Afiyet olsun.. |
19 Aralık 2017 18:03 | |
su damlası | Ayrıntılı olarakda görelim.. |
19 Aralık 2017 18:01 | |
su damlası | "HİNDİSTAN CEVİZLİ RULO HAVUÇ PASTASI/Medineweb Mutfağı Malzemeler 1 kg Havuç 1 su bardağı su 1 su bardağı şeker 1 büyük portakal kabuğu rendesi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 paket petibör bisküvi Hindistan cevizi dolgusu için 1 poşet toz vanilyalı pasta kreması veya krem şanti. (krem şanti olursa sütü azaltın) 1 su bardağı süt 2 su bardağı hindistan cevizi HAZIRLANIŞI Havuçları temizleyip rendeleyin. 1 su bardağı su ekleyip ağzını kapatarak yumuşayana kadar pişirin. Şeker ve tereyağını ekleyip suyunu tamamen çekene kadar pişirin. Soğuduktan sonra, elinizle kırdığınız petibör bisküviyi ve p. Kabuğu rendesini ekleyip karıştırın. 2 kat strech film üzerine havuçlu karışımı döküp dikdörtgen şeklinde yayın. Çok ince olmasın. Diğer tarafta toz pasta kremasına sütü ekleyip çırpın. Hindistan cevizini de ekleyip karıştırın. Eğer çok katı olursa, biraz daha süt ekleyip kıvamını açın. Havuçlu harcın üzerine dikkatli bir şekilde yayın. Strech film yardımıyla rulo yapıp kenarlarını kapatın. Dondurucuya kaldırıp, en az 3 saat bekletin. Bu süre sonunda dilimleyerek servis edin. |
![]() |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|