18 Nisan 2021 19:10 | ||
Hâdimul İslam | Alıntı:
İçinde ne olduğunu bilmezseniz hmmmm nefis. Bilirseniz bööğğğ.)) | |
17 Nisan 2021 18:42 | ||
Kara Kartal |
Artanlari ne yaparlar acaba derdim gözüm korktu. Bulgur pilavı makyaj yapıp yeni tarif diye yutturyorsunuz ya pessss![]() | |
17 Nisan 2021 18:07 | ||
Hâdimul İslam |
Dünden bulgur pilavı mı arttı. Gelin harika bir salata yapalım. Bir nevi kısır Artan bulgur pilavı 1 baş soğan veya yeşil soğan Kornişon turşu veya salatalık olur. Maydanoz-dereotu Mısır (varsa) Kırmızı biber Limon, sumak, nar ekşisi, istediğiniz baharatlar (pul biber, karabiber hatta isot) Ziyan olmasın değerlendirelim. Allah'ın sevmediği işler yapmayalım. Fazla olanin hepsini bir anda mideye doldurmakta israf. Kalanı değerlendirin. Birgün sonraya da yemek olsun. Afiyetle.... | |
27 Ekim 2018 17:52 | ||
huzurtyfn | Çok severim :v Teşekkürler paylaşım için. | |
23 Mayıs 2018 22:32 | ||
Allahın kulu_ |
Elinize sağlık baş editörüm Bende artan pideleri küçük pizza yapıyorum Domatesleri dilimleyip arasına kasar üstüne tereyağ sürer fırına veririm.yada üstüne 2 türlü de yaparım hem lezzetli hemde ekmekler yenmiş oluyo pizza gibi tok tutuyo hem art mis olsada fırınlanmış kıtır ekmek olunca çorba ile çok güzel oluyor.yapanin ellerine sağlık yiyenlere şifa olsun | |
23 Mayıs 2018 19:19 | ||
Hâdimul İslam | Bayatlayan Pidelerle Lezzetli Yumuşacık Bir Tarif ●Pideleri gelişigüzel doğrayıp fırın tepsisine dizin ●3 yumurtayı iyice çırpın, içine eritilmiş 2 kaşık tereyağ ve ketçap ilave edin. Salça da olur. Salça koyarsanız istediğiniz baharatlarla tatlandırın.. ●Hazırladığınız bu yumurtalı, Salçalı, baharatlı karışımı kaşık kaşık pidelere yedirin..Hatta elinizle harmanlayınewet000 ●Üzerine kaşar rendesi, sucuk dilimleri isteğe bağlı, mantar,domates, biber yerleştirip fırınlayın.Sahur için de , Çorbayla beraber iftar sofrasında rahatlıkla tüketeceğiniz pideleri yumuşacık ama sulu olmayan harika bir tarif...Deneyin pişman olamzsınız👌👌👌 Afiyet olsun... | |
13 Ocak 2015 22:15 | ||
Allahın kulu_ | Cevap: Artan yemekleri değerlendirme Artan Nohut ve Kuru Fasulye Gibi Bakliyat Yemeklerini Değerlendirmek İçin:
| |
13 Ocak 2015 22:15 | ||
Allahın kulu_ | Cevap: Artan yemekleri değerlendirme Artan Ekmekleri Değerlendirmek İçin:
| |
13 Ocak 2015 22:12 | ||
Allahın kulu_ | Cevap: Artan yemekleri değerlendirme Merhabalar Sevgili Dostlar, Pratik, lezzetli ve ekonomik tariflerimize bir yenisini daha ekliyoruz bugün ![]() Aslına bakarsanız annelerimizin onlardan önce de annelerinin hazırladığı bir tarif yayla çorbası. Maharetli ve pratik düşünen hanımlar mutfakta artan her şeyi değerlendirmenin bir yolunu buluyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu örneklerden biri de pilav… Pilavı değerlendirmenin aklıma gelen ilk 3 yolunu sizlerle paylaşmak istedim. Bunlardan ilki [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...], sonrasında biraz daha zahmet isteyen ama parmaklarınızı yedirten [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve son olarak da yayla çorbası ![]() Yayla çorbasını lezzetli yapan en önemli özelliği yoğurtlu bir terbiye eklenmesi ve bu yeni yemek yapmaya başlayanları bırakın ustaları bile bazen korkutur. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben de yemek yapmaya ilk başladığım zamanlarda terbiyeli tarifler yapmaktan kaçınıyordum sonrasında 1-2 püf noktaya uyarak kesilmeyen terbiyeler hazırlamayı başardım. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Terbiyeli yemek yaparken öncelikle yumurtanın akını kullanmamaya özen gösterin, sadece sarısı yeterli. Diğer önemli nokta ise yoğurt ve yumurtayı iyice çırptıktan sonra yemeğin suyundan ekleyerek ısısını yükseltmek, buna alıştırmak ya da ılıştırmak da deniyor. Son önemli nokta tuzun eklenmesi, tuzu terbiyeli yemeğinizi ocaktan almadan önce ilave ederseniz kesilme ihtimalini oldukça düşürmüş olursunuz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başka bir lezzet unsuru da [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...], et suyunu istediğiniz çeşnilerle damak tadınıza göre hazırlayıp tariflerinizde kullanabilirsiniz. Buradan benim tarifime ve nasıl sakladığıma ulaşabilirsiniz. Sevgiler… Malzemeler:
| |
13 Ocak 2015 22:11 | ||
Allahın kulu_ | Cevap: Artan yemekleri değerlendirme Malzeme Listesi:
| |
Bu Konuda 10 fazla Cevap bulunuyor. Bütün Cevapları görmek için buraya tıklayın. |
![]() |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|