Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GENEL.::. > Genel Konular > Yaşam/Kültür/Sanat > Boykotta Ne Kullanalım?

Konu Başlıkları: Boykotta Ne Kullanalım? Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Aşağıdaki Kutuya Sorunun cevabını Yaz ( Bakara )
Başlık:
  
Mesajınız:
Trackback:
Kaynak olarak Ekle
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:

Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
18 Eylül 2024 07:15
Mihrinaz #Boykota devam. Asla yılgınlık göstermek yok hanımlar beyler.
İsrail terör Devleti bir yıldır Gazze'ye soykırım uyguluyor. Kıblesi para olan bu zalimlere en iyi saldırı ekonomik desteği kesmek.

Zorlandık ama iç piyasada kaliteli rekabete sebep oldu aynı zamanda. Bulaşık makine tabletleri pekala bizdede uretilebiliyormuş neyi beklemişler bunca sene. Demekki bizim böyle bir talebimiz hiç olmamış, homili gırtlak yahudi malı boykot demeden indirdik, vicdanlarımızın üstünü örttük.
Bingo çok güzel bir seri üretmiş sonucu çok güzel.
Hiç duymadığım TEMS diye bir marka. Sivas üretim yeri.
Fiyatlar piyasa fiyatı 30-36lı 150 TL. Alternatif buyurun.



[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]



[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Cola tutkunu olanlar boykotla beraber direnenler Kristal cola', cola turkaya bir şans versinler. İçeriği daha kaliteli hale getirilmiş. Beğenmeyen için de çok iyi birşey sağlığınızı korumuş oluyorsunuz Coca cola, danone gibi zararlı gıda ürünleri ile sağlığınıza ve sofranıza en büyük terör saldırısi yapan İsrail'i sırf bunun için boykot etmeniz şart.


İsrail ürünlerini, İsrail'i destekleyenleri boykot etmek insanlığın kurtuluşu için belki de son çıkış. Bu mücadelede çok iyi bir başlangıç
#Boykotİsrail.
04Haziran 2024 21:39
Medine-web Haksızlık edenlere(zalimlere) eğilim( destek) göstermeyin(vermeyın); ateş(cehennem) size de dokunur. Allah’ın peşi sıra (Allahtan başka) dostlarınız (da) olmaz. Sonra size yardım da edilmez. -hud 113-

abdesti bozan şeyler...
orucu bozan şeyler...
namazı ibadeti kurbanı bozan şeyler...
nikahı bozan şeyler...
iyi niyeti bozan şeyler...

bu sorular ve cevapları meşhurdur.

İMANI BOZAN ŞEYLER...
TEVHİDİ BOZAN ŞEYLER...
MÜRTED EDEN ŞEYLER...

sorularıyla muhatap olabilirsek "weleddallini" bertaraf edip "el imanu hayrun minenewm" ile yüzleşiriz.
04Haziran 2024 16:58
Esma_Nur Bu boykotta insanların nasılda hiç düşünmeden hesap etmeden İNDİRİİİİM diyenlere balıklama atladığı bariz ortada))) diğer marketlere bakınca aslında aynı fiyat oldugu görüyoruz ha iki adet almışlar ha bir alana bir bedava hepsi aynı fiyat! Buda ne kdar robotlaştırıldığımızın ıspatı insanlr düşünme yetisini kaybetti emine hocam ne boykotu:(
04Haziran 2024 13:00
Mihrinaz SAKIN!!!

A101 market boykot direncini kırmaya çalışmakta. Finish fairy bir alana bire bedava kampanyası yürütmekte. Allah razı olsun ki kesinlikle etkikenmeyenler de çok ama indirimi görüp ekonomik şartları bahane ederek market raflarini yağmalayanda çok.
Allah aşkına kırmayın şu boykot direncini. Bir boykotta bu markete çekin. Bakın fiyatlarını, markalarını veriyoruz. Onlarda da fiyatlar yüksek mi? Sarı olsun bardaklar, çamaşırlar.Belki de olması gereken budur. Beyaz daha beyaz parlak daha parlak, bahar kokulu okyanus kokulu algısıyla bizi temizlik ve parlaklık takıntısı olan bu markalara bağımlı hijyen koku manyağı yaptılar.
Almayın!
Direnin!
Kanmayın!
Boykot zulme karşı duruşun ispatıdır. Dilinle kınadığın ispat ister. İspatla...

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
16 Mayıs 2024 22:18
Mihrinaz Boykotta kararlı, konu ilaç gibi gelen yorumlar;)

Ersağ marka kullanılanlar arasında ama fekat çok pahalı sürekliliği yok. Alternatif fikirlerle devam ederiz.




Diş macununda powerdent tavsiye ederim. Yenilenmiş çok güzel. Daha öncesi beğendiğim bir ürün değildi. 7 etkili olanı mutlaka alın deneyin.

Şunu belirteyim: Tabiki özel markalar var bunlara ulaşmak tabiki zor değil. Unutmayalım süreklilik için her bütçeye uygunluk çok önemli. Bu listelerdeki ürünler herkesin ulaşabileceği fiyatta kendi adıma kullandığım tavsiye ürünlerdir. Tavsiye edilenleri de paylaşıyorum.

16 Mayıs 2024 17:42
Esma_Nur
Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Bime gelmiş hanımlar beyler bulmuşken alın 30 tablet 150 TL.

Asperoks diamond sirkeli karbonatlı kapsül. Kokusu da çok hoş, temizligide gayet güzel kaçırmayın.

Bende kullandım ve çok memnun kaldım bu üründen 👍 kahve konusuna kafalar çok karıştı trım kredinin türk kahvesini begeniyorlar ben denemedim henüz mahallenizdeki kuruyemişçilerden çekdirip alabilirsiniz. Veya makbul magazalarındada çekip veriyorlr onuda tercih edebilirsiniz. Malum markaların hiç birine mahkum değiliz mahalle kuruyemişçilerindeki kahvelerin lezzetide güzel oluyor inşallah onlarda çoğunluk tercih etti diye biri bine satmazlar.
16 Mayıs 2024 15:08
Mihrinaz Bime gelmiş hanımlar beyler bulmuşken alın 30 tablet 150 TL.

Asperoks diamond sirkeli karbonatlı kapsül. Kokusu da çok hoş, temizligide gayet güzel kaçırmayın.

07 Mayıs 2024 20:50
Mihrinaz Kahve konusunda zorlanıyorsanız size bir öneri:

Boş verin market raflarında ki Nescafe, Jakobs marka ürünleri. Gidin kahvecinize granül kahve isteyin hem taze hem daha uyguna alın.
02 Mayıs 2024 22:09
Esma_Nur Turcishcare marka ürünü aldım dediğiniz gibi begenen çok begenmeyende ben beğenmedim aldığım sayfayada yazdım bana makinayı temizlememi yazmışlar onu yaptıkdan sonra illa bu deterjan olacak kodlamasına gerek yok) fenomenler tarafından ayyuka çıkmış vaziyette bu ürün bimiin üretiiği üründen farkı yok sirke karbonatı ayda bir uygulayın hiçde arayışa girmeyin diğerleri çok pahalı zaten! Herhangi bir tableti kullanırken her seferinde makinaya sirke ve karbonat eklenebilir sirke ile limon tuzu da iş görüyor . Dünyanın sonu değil bazı şeylerde eksik oluversin !
02 Mayıs 2024 20:47
Mihrinaz Gorsellerdeki fiyatlar tamemn fikir maksatlıdır. Marka önerimdir fiyat olarak daha düşük tabiki bulabilirsiniz belirteyim.
Bu Konuda 10 fazla Cevap bulunuyor. Bütün Cevapları görmek için buraya tıklayın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.