Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB MİZAH.::. > MultiMedya-İzleme Vb > Gündem/ Manşetler > Narin'i Bulun

Konu Başlıkları: Narin'i Bulun Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Aşağıdaki Kutuya Sorunun cevabını Yaz ( Bakara )
Başlık:
  
Mesajınız:
Trackback:
Kaynak olarak Ekle
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:

Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
29 Aralık 2024 12:53
Esma_Nur Asıl mahkeme ahrete kaldı . Olan masum yavruya oldu.
28 Aralık 2024 22:14
Kara Kartal Mahkeme: anne-abi-amca öldürdü. Ağırlaştırılmış müebbet aldılar.Karar böyle.
Mahkeme Narini kimin nasıl öldürdüğünü gerekçeli kararla sonra açıklayacakmış.
28 Aralık 2024 22:10
Kara Kartal Narin Güran davasında 3 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran cinayeti davasında karar açıklandı.Tutuklu yargılanan amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.Tutuklu yargılanan Nevzat Bahtiyar 6 Yıl 4 ay müebbet hapis cezası ile cezalandırıldı.

Soruşturma sürecinde cinayet itirafı çıkmayıp sadece Nevzat Bahtiyar suçunu itiraf ederek Narin Güran'ın cesedini dere yatağına sakladığını söyledi. Savcılık Nevzat Bahtiyar hakkında suça iştirakten tutuklama talebinde bulundu.

19 Eylül 2024'te açıklanan Adli Tıp Kurumunun raporuna göre Narin Güran'ın "ağız burun kapanması ve boyuna baskı sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı ölüm" olduğu belirlendi.

21 Ekim 2024'te başsavcılık tarafından soruşturma tamamlanıp 12 sayfalık iddianame Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesine sunuldu. Salim Güran, Yüksel Güran, Enes Güran, Nevzat Bahtiyar hakkında müebbet hapis cezası istendi.

07 Kasım 2024 16:53
Kara Kartal Narin Güran davası bugün görüldü.

Duruşmada, Enes Güran’ın ifadeleri hakkında hakim ve savcılar çeşitli sorular yöneltti. Hakim, Enes Güran’ın telefon aramalarında ve olay gününe dair bazı detaylarda çelişkili ifadeler verdiğini belirterek, “Bu çelişkiler bir şey gizlediğinizden mi kaynaklanıyor?” diye sordu. Güran, yaşanan şoku sebep göstererek çelişkilerin tamamen zihinsel karışıklıktan kaynaklandığını savundu.

Nevzat Bahtiyar, ifadesine şöyle devam etti:

"Yüksel ve Enes'i görmedim. Salim, beni eve götürdü. Evin içinde 2. odada Narin'in cansız bedeni yatıyordu. Herhangi bir ses, tartışma, kavga duymadım. Salim ve Arif'in evinde kimseyi görmedim. Narin, yerde hareketsiz yatıyordu. Salim bana, 'Yüksel ile cinsel ilişkiye girdiğimizi gördüğü için öldürdüm' dedi. Bana 'bunu götürüp kaybedeceksin. Götür bir yere at, parça parça halinde suya at' dedi. Salim Güran cesedi parçalamamı istedi ama vicdanım el vermedi.

"NARİN'E BAKTIM, AĞZINDAN KÖPÜK ÇIKTI"
Narin'e baktım, ağzından köpük çıktı. İlk gördüğümde tüm vücudum tutuldu. Ama Salim, silahla tehdit ettiği için kabul ettim. 'Oğlun Muhammed'in kafasına sıkarım, sonra sana sıkarım' dedi. Battaniyeyi Salim gitti getirdi. Nereden getirdi bilmiyorum. Evden dışarı çıktı getirdi. Narin cansız halde yatıyordu. Evde kimseyi görmedim. Narin'i battaniye içine koyup arabaya götürdüm. Hiç kimse görmedi. Narin'i arabaya koyduğum anda kafamı kaldırdım. Yüksel'i o zaman gördüm ağlıyordu."


Ne amca baba yarısıdır,
ne de teyze anne yarısı.
Hatta bazen ne baba, babadır;
ne de anne annedir ama çocuk;
hep çocuktur.
Ve yaşaması gereken o çocuk hep ölüyor...
16 Ekim 2024 18:46
Esma_Nur O çözülmeden günlerdir kayıp rojinin cesedi bulundu kimi intihar kimi birileri tarafından yapıldı diyor. Henüz sonuç yok neler oluyor ülkede intihar eden öldürülen zor zamanlrdan geçiyoruz. Ben Rojinin öldürüldüğünü sanıyorum . Çocuk okumaya gitmiş vana bakalım araştırılmalar sürüyor.
16 Ekim 2024 15:11
Kara Kartal Soruşturma hakkında dün son bilgileri aktaran Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çok önemli delillere ulaşıldığı belirterek şunları söylemişti: Tutukluların yanı sıra adli kontrollü olan şüpheliler var yaklaşık 250'ye yakın kişinin ifadesi alındı. Tespit edilen kamera görüntüleri oldu, bu görüntülerin TÜBİTAK'ta değerlendirmesi yapıldı sonrasında Narin kaybolduktan sonra evlerinin önüne kamera takanlar oldu. Bu kameralara giren o görüntülerde toplanıp dağılan ve o konuşmalarla ilgili TÜBİTAK incelemeleri yapıldı yine HTS kayıtları tespit edildi. Özellikle daraltılmış baz çakışmalarıyla çok önemli verilere ulaşıldığını söyleyebiliriz oda oda herkesin nerede olduğu o baz kayıtlarında belli.

iş çözüldü işin içindeki işi çözmek için katillerin çözülmesini bekliyorlar desek
01 Ekim 2024 11:56
Esma_Nur Farkındamısınız bilmiyorum ama resmen dizi film izliyoruz bu olayda!
19 Eylül 2024 20:28
Medine-web bu dine mensup olduğunu iddia edenlerin itaat etmesi gereken bir kitapları da vardır.O din islam o Kitap Kuran'dır.Kıyamete kadar her çağa hitap eden ve her soru ve sorunun çözümünü tafsilatıyla birlikte Canlı kuran Resulullahın 23 yıllık hayatıyla tatbikatı verilmiştir.Allaha inanan emirlerine yasaklarına da inanmak gereğini yapmak zorundadır ki iman sözde kalmasın.

Konumuz ile ilgili Kuranın sorunun anlaşılması çözülmesi ve cezasının caydırıcılığına göz atalım;

birincisai bir haber yayıldı.oh olsun diyenlerden tutun konuyu ırklara faşizme götürülmesine kadar,görmediği bilmediği halde polis gardiyan akil mafya hakim savcılaşanlara kadar...dahası sorsan içlerinde bi tane ben inanmıyorum mümin değilim diyeceklerin yokluğu,hepsi mümin hepsi muttaki hepsi cennetlik cahiller yığınları...o masum çocuğun etinden kanından gözyaşından acısından leş kargaları misali leşten paylarına düşeni alma peşinde siyasiler aşiretler dindarlar kindarlar faşistler gırla...

haber yayıldı aslı astarı hala net değilken,Kuranın mesajını hatırlayalım;


يَٓا اَيُّهَا الَّذ۪ينَ اٰمَنُٓوا اِنْ جَٓاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَاٍ فَتَبَيَّنُٓوا اَنْ تُص۪يبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلٰى مَا فَعَلْتُمْ نَادِم۪ينَ

Ey iman edenler! Yoldan çıkmış biri(fasık) size bir haber getirirse (onun doğruluğunu) araştırın! (Yoksa) bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz.Hucurât Suresi 6. Ayet

bu badireyı netleşti atlattık diyelim sırada ne var?

وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِه۪ عِلْمٌۜ اِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤٰادَ كُلُّ اُو۬لٰٓئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْؤُ۫لً
Hakkında bilgin olmayan şeyin peşine (biliyormuş gibi) düşme! Şüphesiz ki işitme (duyusu), göz ve kalp, bütün bunlar o (kazandığı)ndan sorumludur.İsrâ Suresi 36. Ayet

bu badireyı de netleştirdik diyelim sırada ne var?
.... çirkinlik (fuhuş) yapanlara karşı aranızdan dört şahit getirin...Nisa 15

narinin anası ile amcası zina yapmışmış...varmı şahitleriniz ey iman edenler? gördünüz mü duydunuz mu şahit olur musunuz?

diyelim ki haber doğrudur yakayı kurtardınız kuran'ın elinden. YA YALAN İSE ??????

Mazlumun dini, dili, ırkı olmaz prensibi körelmiş vicdanları kahretsin.narinin kürt oluşu sılanın türk oluşu ömerin arap oluşu esmanın mısırlı oluşu sizi nereye götürür nereye varmak istersiniz ey akıl iman sahipleri?

NARİN KÜRTSE EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRTTÜR.
NARİN ARAPSA ARAPLAR BİZİM EZELİ DÜŞMANIMIZ.
NARİN TÜRK İSE HEPSİ FAŞİST ZATEN.
NARİN ERMENİ İSE OHHH OLSUN.
NARİN İNGİLİZSE FRANSIZSA GAVURA İYİ OLMUŞ.

bu mudur iman? bu mudur insanlık? bu mudur vicdan? sahi eşrefi mahluk muyduk????

çerçöpleri hezeyan ve şeytani düşünceleri bir araya getirmiş adına iman denilmiş,kendini mümin sanan yaratıklar kendinize gelin!!!

....Allahım içimizdeki beyınsizler yüzünden bizi helak etme...araf 155
19 Eylül 2024 12:08
Kara Kartal Boğularak öldürüldüğü belirlenen Narin’in raporuna göre, katil zanlısı Narin’in göğsüne baskı kurarak, özellikle sol boyun bölgesini daha ağırlıklı sıkarak katletmiş.

20 haneli bir köy.
Katledilen 8 yaşında bir çocuk.
Köyün yarısı sorgudan geçti.
Bir çok tutuklama var.
Cinayetin üzerinden 29 gün geçti.
Ve hala katil bulunamadı..

#narininkatilkerinibulun #narininkatillerini bulun #narininkatillerini bulun
14 Eylül 2024 16:05
Kara Kartal Böyle bir olay varsa imam, öğretmen, muhtar gibi orayı tanıyan yöre insanını bilen insanlara sorulur hazırda bekleyenler fırsata çevirdiler. Hayatı bataklıkta geçenler ahlak bekçisi oldu. çığlık atanlar mı dersin, ana haberine bağlama eşliğinde dram müziğiyle açanlar, dindarlara saldıranlar gördüler vahşetin dinsiz imansız olduğunu

narin ya narin.ne gördü de öldürdüler bu çocuğu. Bütün köy saklıyor. Köy aileden oluşuyor zaten hepsi zengin çakarli arabalar, okumuş yok içlerinde. Lise mezunu bile yok. Kestirmeden zengin hepsi suçu pisliği saklıyorlar haklısında aplm cinayet çözülmeyince daha çok senaryo yazıyoruz artık aydinlatislsin bu cinayet.
Evet o bebekle birlikte ortalık yerindne oynamaliydi ne yazık alıştık
Gerçekten boagazimiza ayva tıkanmış gibi
Bu Konuda 10 fazla Cevap bulunuyor. Bütün Cevapları görmek için buraya tıklayın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
  أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم De ki Şüphesiz benim namazım, ibadetlerim, dirimim ve ölümüm alemlerin Rabbi olan Allah ındır.(Enam-162)               عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال               Başkasını doğruluğa çağıran kimseye, kendisine uyanların sevabı gibi sevap verilir.   Öfkenin ateşi önce sahibini yakar.
Sadi

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.