![]() |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Alıntı:
bende okudum inş.. benden sonra gelen Haşr Süresi 18 - 24 Ayeti Kerimeleri meali ile okusun... |
Benden sonra gelen üye 3 tane tefriciye okusun inşaALLAH... |
okudum..benden sonra gelen içten bi dua etsin bana |
rabbim sizi iki cihanda aziz eylesin,dilinizden ve yüreğinizden duayı, zikri eksik etmesin,duası kabul olunan kullarından eylasin inşalllah AMİİİİNc* BENDEN SONRA GELEN ÜYE FATİHA SURESİNİ MEALİYLE 2 DEFA OKUSUN |
Benden sonra gelen. Zilzal suresini ve tabiki meali ile okusun.. Gerci meali ile diye belirtme ihtiyaci duymamamiz gerekiyor ,her okuyan meali diye okumasi gerekiyor diye dusunuyorum |
OKUDUM İNŞ. benden sonra gelen buruc suresini mealiyle okusun ...yinede belirtmek istedimc* |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım şimdi okuyacağım benden sonrası tebbet süresini 3 okusun |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım ..okudum göknurevet000 .. benden sora gelen şahıs ;yarın sokakta gördğü üç tane çocuğun başını okşasın ..( kendi çocğnu okşar gibi ama)afrn* |
benden sonra gelen arkadaşım,evliyse eşine ,bekarsa annesine veya babasına gönülden ArO* desinc*hadi bakem... |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Rabbim ebeden razı olsun inşAllah... Benden sonra gelen Sekine Duasını 19 kere okusun |
SAAT: 07:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.