![]() |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Alıntı:
ALLAH s bu dünyada ve öteki dünyada güzellikler ihsan etsin, ve azabtan korusun . ALLAH sana ailene ve bütün müminlere merhamet etsin hesap gününde günahlarını affetsin.,hayırlı bi ömür nasip etsin. isyandan uzak duaya yakın eylesin.en hayırlısını hep nasip etsin..:):) .amn* benden sonra gelen haftasonu gireceğm AÖF sınavı içn dua etsin ltfn52 |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Allah zihin açıklığı versin ayşe nur : )) benden sonra gelen ise Allah a hamdetsin... |
dua..(: ..Rabbim senin benm ve tüm snva girck olan kardşlerimin zihnini açık etsin inşşş.. asıl sınavı kazananlardan eylesin cümlmzi :) |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Baya ara vermişiz :) Benden sonra gelen 11 tane Ayetel kürsi okusun.. |
güzel bir sayfa olmuş ArO* |
benden sonra gelen fetih suresini okusun...... |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım okudum.. Benden sonra gelen suhteme bir avuç dua etsin :) |
hayırlı eş,hayırlı dost hayırlı annelerden eylesin..her iki cihnda seni ve sevdiklerini aziz eylesin... hastalıklarına şifa versin...rabbim duası kabul olunan kullarından eylesin nşallah(:... benden sonra gelen medineweb emektarlarına,yazarlarına formun kurulmasında emeği geçen herkese en güzel dualarını ve teşekkürlerini göndersin lütfen(: |
medineweb'in kurucularına, emeğine geçen herkese, formun yazarlarına ve emektarlarına ayrı ayrı teşekkür eder ve gönüllerindekinin hayırlı olanına kavuşmalarını dilerim... Benden sonra gelen ltfn52 33 Sübhanallah ... 33 Elhamdülillah ... 33 Allahüekber okusun !... Ayrıca önümüzdeki sınavlarda KPSS ve DHBT için özel dualarınızı bekliyorum... |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım nurşencim okuyorum hemen allah kabul etsin benden sonra gelen efendimize 3ihlas bir fatiha bizim ve bütün ölmüşlerimiz ayrıca ruhaniyetimiz için 1000 tevbe çeksin kpss de dhbt katılan herkese rabbim kolaylıklar versin inşaallah |
SAAT: 02:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.