|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 29 Ağustos 2008 (00:46), Konuya Son Cevap : 24 Ağustos 2009 (18:31). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ağustos 2009, 12:31 | Mesaj No:11 |
RE: Adetli Kadının Oruçlu Gibi Durması Caiz mi?
---ABDESTSİZ NAMAZ KILMAK NE İSE HAYIZLI ORUÇDA ODUR. BEN İLGİLİ AYETTEN BUNU ANLIYORUM.VE BENİM GİBİ ANLIYAN İBN ABBAS DAHİL S.KUTUB H.ELBENNA VE EZHER ANLAYIŞI BUDUR. YENİ YETMELER İPİNİ KOPARMIŞ BİR ŞEY DİYEMEM. BUNLAR BAŞÖRTÜSÜDE YOK DEDİLER. KADIN ERKEK KARIŞIK NAMAZ KILAR DA DEDİLER. KADINDAN İMAM OLUR DA DEDİLER.(MANZARA ROMANTİK TABİİ) ALTI PARİS ÜSTÜ ŞİŞHANE DE DEDİLER.(HAPSAMA YAKIŞIR) TAVŞAN KULAKLI BAŞ ÖRTÜSÜ OLUR DEDİLER(SAÇ DESENİ BOZULMASIN) KARIM BAŞKASIYLA DANS ETMİYORSA BOŞARIM DEDİLER(AVRUPAYA GİRECEKLER.AVRUPA SONUNA KADAR SİZE GİRMİŞ FARKINDA DEĞİLSİNİZ) TAVUĞU KURBAN ET YETER DEDİLER. FİLİSTİNİ AFGANİSTANI ORTADOĞUYU KAN GÖLÜNE ÇEVİRDİLER CAİZDİR AMA İKİ DANA KESTİK VAHŞET DEDİLER. BARİ SİZ OYUNA GELMEYIN BEE pardon belirtmeyi unuttum bu kısımda F*E*R*D*İ beyin yazdıklarıdır. | |
24 Ağustos 2009, 18:02 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Adetli Kadının Oruçlu Gibi Durması Caiz mi?
Arkadaşlar hadisler öyle bir hal almışki herkes istediği konuda kendini haklı çıkarabilecek 1 hadisi bulabilmektedir önemli olan o hadisi KURAN ile karşılaştırarak sonuca varabilmektir buda Akletmezmisiniz ayeti ile bizlere haber verilmektedir böyle devam ederse günlerce gider herkes kimin görüşünü baz alıyorsa yada hangisi aklına yatıyorsa onu uygulasın tartışmanın faydası yoktur...
|
24 Ağustos 2009, 18:05 | Mesaj No:13 | |
RE: Adetli Kadının Oruçlu Gibi Durması Caiz mi? Alıntı:
*************************** | ||
24 Ağustos 2009, 18:19 | Mesaj No:14 |
RE: Adetli Kadının Oruçlu Gibi Durması Caiz mi?
Türkcan kardeşim ebu hureyle ile ilgili geniş bir araştırma yazısını ekledim okursanız sevinirim...
| |
24 Ağustos 2009, 18:31 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Adetli Kadının Oruçlu Gibi Durması Caiz mi?
Kardeşlerim her ilmi tartışma böyle kişiselleştirilmeye neden mahkum ediliyor hakaret etmek helede ramazan ayında iyi değil bu tür hareketler Kilitliyorum. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |