![]() |
İçinizden Geçen Anlık Cümleler/ Medineweb Gözlerimi gezdiriyorum etrafımdakilerde, derinlere doğru derinler benim de akıbetimi saklıyor daha derinlere doğru hazırmısın diyor, hazırmısın senden olmayanı vermeye.. hazır ol! unutma gireceğin çukuru 15.10.2007 Yağmur |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler derin bir sessizliğin altında saklı kalan onca hikayesi olsada insanın, sadece iniltisinde saklıdığı hıçkırıkları kadar duyulur bütün pişmanlıklarının naraları.. (bügün) |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Cücelerin dev oluşuna şaşarken Develer hamutla yutulurda biz bakarız Atı alan Üsküdar’dan çoktan geçer de Biz bir arpa boyu yol alamayız Uyumak en tatlı hazmış gibi uyutulduk Dünya lezzetleriyle kandırıldık hepimiz Ne örf ve iffet, ne haya kaldı özümüzden Böyle hazin halimize yanıyorum |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler bir an önce o çukura girmek mümkünmü diye düşünüyor insan bazen, niçin mi ?:((Hayır, siz dünya hayatını seçip üstün tutuyorsunuz. Ahiret ise daha hayırlı ve daha süreklidir. (A'la Suresi, 16-17) |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Çok köpek gördüm ama, köpekleşen insanların bilmecesini çözemedim.... |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Çok köpek gördüm ama, köpekleşen insanların bilmecesini çözemedim.... zamanlama? |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Çok köpek gördüm ama, köpekleşen insanların bilmecesini çözemedim.... kimse kusura bakmasın da edep ölçüsünü zorluyor çok kaba bu cümle benim değil |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler sayın kardeşim, Kimseye kabalaşmak gibi bir maksadım yok, bu cümle içimden geçen anlık cümlelerden biridir.. sYGLR.... |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler Ey İSLAMİYET!!! SEN EŞEKLERİ ADAM EDERSİN, ADAMLARI EŞEK EDEN SİSTEMLERE BİLMEM Kİ NE DİYECEKSİN... |
Cvp: İçinizden Geçen Anlık Cümleler içimizden hep eşekli köpekli tasvirler mi geçecek bu gece insanın eşrefi mahlukat olduğuna dair tümcelerde bulsak . |
SAAT: 14:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.