![]() |
OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... [size=medium]en başta belirteyim lütfen arkadaşlar bunda bir art niyet aramayın ve olumsuz bakanlar lütfen görmezden gelsinler... seviyesiz tartışmalara girmek istemiyorum... anlayışınız için teşekkürler...[/size] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... kaldırılsın bencede...evet000 |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... varlığım Türk varlığına armağan olsun : ırkçı bir söylem Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim : kemalist bir hedef. Bizler Ümmetçi bir söyleme sahibiz ve Muhammedi bir hedefimiz var. |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... doğru bir girişim.türke kürde vatana millete zerre faydası olmayan,aksine nifak sokan bu ırkçı dayatmadan vazgeçilmesi lazım. evet000 |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... İçime sindiremediğim Kemalist sistemin ..... Kaldırılması temiz bir bilince sahip bir toplum inşaası için faydalı olur: |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Alıntı:
Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim '' bu cümleden rahatsız olurdum ve bu kısım geldıgı zaman sölemezdim. O zamanlardan belliymiş o yolda ve hedefte yürümeyeceğim:) Vatanın birliği beraberliği açısından kaldırılması yerinde ve isabetli olur. Ne mutlu türküm diyene demenınde mutluluk veren bi yanı olduğunu sanmıyorum. En azından beni mutlu etmio |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Andımız Bellidir La ila he İllallah Küfür sistemlerinin tümüne karşı İbrahimi duruş sergiliyebilmektir.Tüm izimlere dur demektir İşte bu bizim andımızdır. |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... kemalizm tüm kanun dayatma dipçiklere rağmen iflas etmiştir. batıl iflas etmeyede mahkumdur. |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Siz böyle yaklaşırsanız onlar da Ne mutlu TÜRKÜM derler tabii !!!! Irkçı söylemler döner dolaşır adamın kafasına o biçim !.... |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... ne mutlu kürdüm diyene. itiraz edeni o biçim.... NeMutlukürdümBe Nickli arkadaş Buraya mesaj yazan arkadaşların görüşü ne kürt ne de türk sizin gayeniz Kürtlük ise bu şekilde ırki ayrımlara İzin vermeyeceğimizi belirtelim.Ama kardeşçe bulunacaksanız buyrun İtiraz edeni o biçim ne demek Saygıyı elden bırakmayalım Sade dostça bir uyarı İnşaallah tekrarlanmaz.... |
SAAT: 11:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.