![]() |
75.Haftanın Misafiri Araz Bu haftanın Misafiri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimiz Hayırlı Olsun Buyrun sizi tanıyalım: |
selam ile ben tuncer kimsesiz mersinliyim ve 29 yaşındayım mersin orman bölge müdürlüğünde çalışmaktayım... buraya kardeşim ecrin in daveti ile geldim amacım davam kur an ... yazı yazmayı severim şiir özellikle hayata dair Hayata... -------------------------------------------------------------------------------- Keşkelerle başlayıp biten cümlelerin toplamı... Anlamlar...... Yığınla gölgeme biriktirdiğim dagarcığım yada dar ağaçlarım... Her tüketiliş bir dirilişe muştu... Zamanın kuyusunda unutulmuş anılar kadar bilgeyim yada cahilim.. |
............ Yollar uzun ve bitimsiz... Hecelediğim başlangıcın eşiğinde bölünmüş zihnim patikalarda. Hayat merdiven basamak basamak benimse alın yazım yokuşlarla susamak... Heybemde taşıdığım kırık göz yaşlarımı ardımca düşürüyorum... |
Kuran çalışmaları bazında sitemizde beraber nasıl bir çalışma yapabiliriz sizin de katkılarınız ile fikrinizi bize bildirseniz .... |
tefsir dersi yapmak için buraya geldim kur Anı hayat bazına yaymak için haftanın bellı bı gununde saatınde toplanıp okuduklarımızı anlayabıldıgımız olcude bır bırımızle paylaşma teklıfını sunuyorum tek istedıgım cıddıyet ve sAmımıyet yoksa vahıy ölülerin ardından okunacak kıtap degıldır (yasin71) |
bilgim yoktu düzelttim. |
Teşekkürler kardeş o zamansize şöyle bir teklifim olacak siz istediğiniz bir konu ve ayet ile kurani kerim kısmında başlayalım ... |
hayırlı olsun misafirliğiniz. yitik abi. ayrı bir kategori açalım. medineweb tefsir bölümü diye. ve bir ekip düzenleyelim. mesela; muhsin hoca, sen, fecr abi, merd, müslümanlardan vs. katılmak isteyen katılsın ama yorucu ve uzun bir çalışma olacak her hafta bir ayeti ele alacağız. bitirene kadar. önce ekibi düzenlemek ve kısa sürede başlamak daha yararlı olacak. zaman kaybı açısından.... |
düşünceniz çok güzel. ama kurban olayım size gümüştabak TEFSİR KISMINA yazmasın.KATİL OLURUM. gülümseyen000 |
Alıntı:
Korkma.Haluk Gümüştabak genellikle kendi yazılarına verilen cevaplara ve bölümlere bakar |
SAAT: 13:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.