![]() |
Ey Ölüm Gel Bul Beni İnsanların! Nankörleştiği İnsanların! Heva ve Heveslerine Kul Olduğu İnsanların! İnsanlıktan Çıktığı İnsanların! Mazlumlara Zulmettiği Bir Asırda Ey Ölüm Gel Bul Beni İnsanların! Maddiyata Taptığı İnsanların! Evlatlarına Acımadığı İnsanların! Kula Kul Olduğu İnsanların! Fikir Karmaşası Yaşadığı Bir Asırda Ey Ölüm Gel Bul Beni İnsanların! Maneviyatı Elden bıraktığı İnsanların! Cahilleri Alim Yaptığı İnsanların! Lekelemeyi Marifet Bildiği İnsanların !Yapıp Etmediğini Söylediği Bir Asırda Ey Ölüm Gel Bul Beni İnsanların! Ayakları Baş Başları Ayak Yaptığı İnsanların! Komşu Aç İken Tok Yattığı İnsanların! Menfaat İçin Satıldığı İnsanların! Aşşağılaştıkça Aşşağılaştığı Bir Asırda Ey Ölüm Gel Bul Beni YitikSevda [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
abi tam bu devirden bahsetmişsin her bir satır da gündemdeki olayları anlatmışsın cidden bir asırda ey ölüm gel bul beni o asır bu asır olmasın abi RABBİM rahmet eylesin İNŞALLAH abi iki cihanda |
ey ölüler ölmeye hakkınız yok.ölüm istemek kolaycılıktır,kaytarmaktır. biz öldürmeye değil ,ölüleri diriltmekle görevliyiz.siz Allahın polisi değilsiniz,kimseyi zorla imana getiremezsiniz.göreviniz-miz tebliğ... hadi canlı cenazeleri uyandırmaya! |
Alıntı:
'''hadi canlı cenazeleri uyandırmaya!''' bu sözünü tuttum abi salmam artıkım:):) |
şu sözü çok seviyorum şimdilerde .. "Kendine mezar değil;kendini mezara hazırla." uyanalım ey canlı cenazelerrr !!! |
1 numaralı canlı cenaze yitik abi... bu aralar cinlerle çok ilgilendi içine cin mi kaçtı nedir. |
Cevap: Ey Ölüm Gel Bul Beni bende cinleri merak etmeye başladım acaba nasıl bişeler diye hep düşüyorum çünkü ben insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım ayeti beni iyiden iyiye merakta bıraktı |
Cevap: Ey Ölüm Gel Bul Beni [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buyur güsel kız seni tatmin edecekmi bakalım :) sbha kdr oku . |
Cevap: Ey Ölüm Gel Bul Beni [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaşuha kardeşim Şu araştırma yazımı okumanızı tavsiye edecem geleneksel hurafe ve bidatlerden arındırılmış Kur'ani bilgiye dayalı (Görünmeyen Varlıklar) hakkında.... |
Cevap: Ey Ölüm Gel Bul Beni İnsanların! Nankörleştiği İnsanların! Heva ve Heveslerine Kul Olduğu İnsanların! İnsanlıktan Çıktığı İnsanların! Mazlumlara Zulmettiği Bir Asırda Ey Ölüm Gel Bul Beni |
SAAT: 09:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.