![]() |
Rabıta belgeseli.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Rabıta belgeseli.. kuran ve sahih sünnete uygun bir ilmi çalışma... sonuna kadari zlemenizi tavsiye ederim. ArO* |
Cevap: Rabıta belgeseli.. Teşekkürler |
Cevap: Rabıta belgeseli.. Teşekkürler kardeş işte Kuran gözü ile bakmak bu Şirkin tüm boyutlarını açıkça izah etmiş Benim bir tavsiyem var Şeyhlerinin şemalini iki saat düşüneceklerine bir heykeltraşa gidip Putunu yapsınlar düşünme zahmetinden kurtulur direk Rablerine bakarak Rabıta ederler.... |
Cevap: Rabıta belgeseli.. bekar olsaydım bir şeyhiye ile evlenirdim.çok iyi rabıta kurardım nur topu olurdum.sende nurumu kıskanırdın yitik ağa'm :) |
Cevap: Rabıta belgeseli.. Alıntı:
Mustafa Hoca'm Rabıta şirkse şirkin her türlüsüde şirktir.maalesef o tür rabıtayada geçit yok.:) |
Cevap: Rabıta belgeseli.. Faydalı olmuştur inşaallah,ayrıca katılımcı hocamlarada teşekkürler... |
Cevap: Rabıta belgeseli.. Buyrun sayın iklimya delillendirin rabıtanın şirk olmadığını.... |
ben günahkar diye tevil ettim, videonun sahibi bidat diye tevil etmiş... Bakınız sayın la, birbirimize zorla birseyleri kabul ettiremeyiz. Allah ve Rasulunden baska kaynak olmadıgı aşikar bir gercektir. Toplumda bunun dısında hastalıklar varsa tamamen cehaletten kaynaklanır. Video tamamen belli bir kitlenin dünya görüşünün imajından baska birsey sergilemiyor. Herkes kabul ettiğini ispat derdindedir. Lakin tutupta yogo ile kıyasını sacmalıgın önde giden tavrı olarak kabul etmek gerekir. Efendimiz (s.a.v) varken sahabe varken rabıta var mıydı sorusu kadar ahmakca birsey olamaz. Kaynagın kendisi varken şubeye ne ihtiyac duyulabilir ki. sözde savunma yapılmıs ama örnekler cok acemice. Peygamber zamanında tefsirde yoktu hadis kitabıda yoktu fıkıhta yoktu. demekki cümlesi bidat .))) her neyse mevzu bu degil lakin insanları müşrik diye nitelemek yerine daha hafifi olan bir sıfatla nitelerseniz kazanım güclü olur. vesselam. |
|
SAAT: 16:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.