![]() |
Maide Suresinden Sorular- Slayt [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İrfan Kardeşimizin hazırladığı Maide Suresini Slayt olarak sizlere sunuyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. [/CENTER] |
Cevap: Maide Suresinden Sorular- Slayt ArO*ArO*ArO*ArO* Allah razı olsun slayt için. Güzel olmuş Ayrıca Yakup kardeşimizden de Allah razı olsun. |
Cevap: Maide Suresinden Sorular- Slayt benim cevaplar niye yok :) |
Cevap: Maide Suresinden Sorular- Slayt Alıntı:
|
haklısın abi öylesi daha iyi :) okumayanlar varsa inş. sebep oluruz ama eğer gerçekten okumamış olanlar varsa ne kadar yazık :( |
Evet cevapları bilerek vermedim . insanlar kendi bilgilerini ölçsün istedim. |
Ağzı-Açık000 Tüm paylaşımı siz cevaplamıştınız. Hazırcı bir toplum olduğumuz için cevapları bilmeyenler araştırsın böyle daha ıyı. İrfan kardeşimizden Allah razı olsun güzel bir çalışma sundu bize, yasemin kardeşimizde slayttaki başarısıyla bu paylaşımı daha da güzelleştirmiş. Sesli test çok hoşuma gitti. Günlük işlerimi yaparken hocamızla birebir cevap yarışına girdim ve çok sevindim. İrfan abi 21 soruda 3 yalnışım var sınıfta kalır mıyım? Çalışmalarınızın devamını bekliyorum. ArO* |
Cevap: Maide Suresinden Sorular- Slayt evet hepsini cevapladım ama başka katılım olmadı zaten yasemin ala da cevaplamıştı bekliyordum başka cevaplamak isteyen olursa cevaplasın diye olmayınca cevaplandırdım..yeni sorular bekliyoruz irfan hoca dan yasemin abla da tekrar slayt yapar :) |
Allah razı olsun kardeşim tabi ki katılacağız inşaallah. İrfan hocanın sorularını inşaallah yine slayt yaparız. |
Alıntı:
|
SAAT: 05:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.