![]() |
Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet bu bölümde hem arapça hem türkçe hatim yapılacaktır.cüz alan kardeşimiz aynı cüzün mealini ve arapçasını okuyacaktır.Allah cümlemizden Razı olsun. 1.ARAPÇA-TÜRKÇE HATMİMİZ BAŞLAMIŞTIR. 1.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 2.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 3.Cüz = f_kryln ve öğrencileri 4.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 5.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 6.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 7.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 8.Cüz=f_kryln ve öğrencileri 9.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 10.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 11.Cüz-la diyebilmek = 12.Cüz- = 13.Cüz- serpil = 14-Cüz: 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz= 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.cüz fatımaİslamoğlu = 21 Cüz=fatımaİslamoğlu = 22.Cüz = = 23.Cüz- = 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = 27.Cüz- = 28.Cüz- = 29.Cüz- = 30.Cüz-Esma_Nur = |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 13.CÜZÜYU alıyorum faziletcim.pazartesiye kadar bitireceğim bi iznillah. |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 20-21 cuzlri alıyorum hocam. ilgili editör listeyi güncellese de karışmasa inşallahRcA* |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 11.cüzü ben alıyorum inşaallah... |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet Az önce ,f krlyn,nin yasemin bacım hakkındaki görüşünü okudum,ve bu davetide ona karşı bi davet olarak olduğu kanaatindeyim ki yanıla bilirim ,bunun içindirki ,11.cüzü geri bırakıyorum...sizinde yolunuz açık olsun... |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 1.ARAPÇA-TÜRKÇE HATMİMİZ BAŞLAMIŞTIR. 1.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 2.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 3.Cüz = f_kryln ve öğrencileri 4.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 5.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 6.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 7.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 8.Cüz=f_kryln ve öğrencileri 9.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 10.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 11.Cüz-=mehmet akif2 12.Cüz- = 13.Cüz- serpil = 14-Cüz: 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz= 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.cüz fatımaİslamoğlu = 21 Cüz=fatımaİslamoğlu = 22.Cüz = = 23.Cüz- = 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = 27.Cüz- = 28.Cüz- = 29.Cüz- = 30.Cüz-Esma_Nur = f_kryln arkadaşımın bana ricasıyla tabloyu güncelliyeceğim la diyebilmek arkadaşımız 11. cüzü almaktan vaz geçtiği için ben alıyorum |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet esma nur ne zaman 30. cüzü aldı yanlış mı yazıldı |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet Ben aldım 30. cüzü |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet tamam sorun yok o zaman |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 14 ve 15 ci cüzleri (yarın yatsıya kadar)ben okuyacağım meali ile inş. |
SAAT: 08:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.