![]() |
yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? bu konuda bilgisi olan hocalarım a soruyorum mülakata hazırlanmak için evde ne gibi çalışmalar yapabiliriz ben ayrıyeten iyi bir talim yaptıracak bir kurs arayışındayım adanada bayana ders verebilecek iyi bir yer biliyorsanız çok memnun olurum :) ilmihalden de sözlü olarak soracaklarmış ve en önemlisi ilk önce euzü besmele çekmene ve düzgün kuran okuyuşuna bakılacakmış açıkçası benim okuyuşum normal ama daha iyi yapmak için davut kaya yımı dinlesem veya başka bildiğiniz kişiler varmı şimdiden teşekkürler... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? 1-mümkünse 30.cüz tamamı değilse duha dan aşağısını ezberle 2-yasin mülk amme feth hucurat ve bi kaç aşir ezberle 3-tecvidi hem pratik hemde tanımlama olarak iyice kavra 4-yüzünden okumayı seri ve kıraatlı okumaya çalış 5-nasip :) |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? hocam karşımdaki adama ben nasıl makamlı kuran okuyayım caiz mi hoca olacağız derken günaha batmayalımkimseye-söyleme000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Alıntı:
sanırım sözlüyü DİB yapacağına göre,illerdeki diyanetin kurduğu müftülerden oluşan kurul sınav yapacaktır.bu sınav yüzeyseldir yani adayın bu görevi yapıp yapamayacağını sorgulamaktır. bayanları sınav yapacak kurulun bayan olması çok hoş olurdu..belkide öyle yapacaklar bilmiyorum. ne olursa olsun siz sınavınıza girin,tesettürlü olduğunuza göre sorun olmaz inşaallah.bu haklı tedirginliğinizi en az sizin kadar kurul da düşünecektir,umarım yani. |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? hocam maalesef önceden girenlere sordum bu hassasiyeti göstermiyorlarmış bu sefer ne olur bilmem açıköğretim imamhatipteki hocaya elbetteki okudum ama makamlı değil neyse saolun hocam bu ara da eniştem de imam olmaya hazırlanıyor onun için tavsiyeleriniz varmı ? teşekkürler |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? imamlar için daha kapsamlı ve zor...ezan,cenaze,cuma,hutbe,yukarıda yazdığım ezberler..vs. ama sizin için çare yok..sonuçta görev alsanız bile ömür bıyu müftü ile muhatapsınız...yani kaçınılmazdır.bence gir sınavına.. |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? aslı burası uygun inşmahcup000:) kursa gidiyormusundüşünceli000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? medreseye gidiyodum ama nişanım olunca çıkardılarhyyyyyşimdi kendi kendime çalışıyorum ama sonuçlar kesinleşsin bide yarın ki sınavda bitsin gitcem gündüzcü kursa sen nasıl çalışıyosun ablam nasıl olur ki acaba ben hiç girmdim sözlüye bu ilk olcak inş |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? aslım inanki benim de ilk girişim olacak yani, kazanmışsam şu ana kadar birşey çalışmadım çünkü sonuçlar belli değil ama bildiğim kesin bir şey var senin euzü besmelenden bile anlıyorlar nasıl okuduğunu kuranın pek iyi değilse bu sefer ilmihalden zorluyorlar anlayacağın bu mülakat yeterlilik sınavına hiiiiç benzemiyor nice hafızları bırakıyorlar mülakattaağlayan000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Alıntı:
|
SAAT: 08:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.