![]() |
hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... [YT]OCRTlxXiXJc[/YT] |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Alıntı:
|
|
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Gözüm çıka ne kadarda üzüldüm suratını özlemiştim hocanızınnnnnnnn Allah ona layıkıyla muamele etsin inşallah çıkmazda Müslümanlar rahat nefes alır ... Aslı bacım lütfen videolarını başka yerde ekleyin sessiz kalıyom emin olun... |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Yitiksevda neden böyle söyledin ben cübbeli taraftarı değilim hakkında bilgimde yok pek fazla sadece neden öyle söyledğini öğrenmek istedim.ne yanlışı vardı |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Yaptığı doğru yokki Amerikan tvlerde magazin şovmenlik yapan Allah ve Resulüne iftiralar atarak uyuşturucu din anlayışı sunan Milliyetçi ve daha birçok söylem ve eylemi ile Kendisinden çok İslamın berrak ismine Müslümanların ismine leke getiren birine saygı duyulabilirmiyim zararı sadece kendine olsa sesim çıkmaz ama onun ismi ile Müslümanları karalama had safhada...Alimleri kafir ilan eden birine günahım kadar sevgi duymam duyamamda... |
evet000 alkış000 |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... peki bunları neye dayanrak söylüyorsun.ben bir çok kez tv den sohbetlerini dinlemiş biri olarak yanlış bir bilgi ya da hadissiz ayetsiz bir bilgi verdiğini görmedim.üstelik mahmut usta osmanoğlu hocanında övdüğü bir insan değil mi?tekrar söylüyorum onunla veya cemaatiyle bir ilgim yok sadece haksız olunan yerde müdahale ederim |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Necibe kardeşim yorum yapmak ve konuyu uzatmak istemiyorum Kur'anı anlamaya gayret eden biri olarak bu şahsın anlattıklarının yüzde doksanının yalan olduğunu ispat edecek ilmede sahibim ve çekinmemde uzatmayacam itiraz eden varsa buyursun bana onun söylemlerinin doğru olduğunu Kur'an ve Sünnet ile ispat etsin bende susayım... |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... kardeşim konuyu uzatmaktan çekinme sonuçta yoruma açık bir yer ben geçekten merak ettiğim için soruyorum sana söylediği şeylerde ne yanlış gördünde böyle söylüyorsun hadis ve ayetle konuşmuyor mu gerçekten dediğin kadar kötü biri olabilir mi |
SAAT: 00:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.