![]() |
18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^ Selamun Aleyküm Formun güzel insanları. Farkettiyseniz bi neşe dolmuş durumdayız bu haftaki misafirimiz editörlerin oyları sonucunda açık ara farkla site yönetim yardımcımızzz YİTİKSEVDAA :) Buyrun tebriklerinizi sorularınızı 'özele kaçmadan' sorabilirsiniz.Ama gönül ister kiii her misafir kadar abimizde terlesin.Performans bekleriz misafirimiz kadar ev sahiplerimizdende.sfhfgshsfhsgh İlk tebrik benden Hayırlı olsun misafirliğin hoşgeldin abi.hyyyyy Gazan mübarek ola Vira Bismillahhh... |
Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^ Hayırlı olsun FERDİ'nin soruları karşısında yitik hale gelme de:) |
Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^ Alıntı:
:) |
Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^ Misafirliğin hayırlı olsun ve FERDİ ve sana ikinizede kolay gesin |
|
Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^ misafirliginiz hayırlı huzurlu ugurlu olsun. |
Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^ :) |
Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^ S.a/ A.s YitikSevda, Sizce Müslüman Cehenneme Girip Yanıp Çıkacak Cennete Gidecek mi ? Yoksa Direk Cennet mi ? Bu konuda kafam çok karışık bazıları Müslümanında cehenneme gideceğini söylüyor içim kabul etmesede uzmanından öğrenmek istedim bir zahmet kaynaklarıyla açıklarmısınız içimdeki bu kuşku bitsin.... |
Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^ hayırlı olsun abi misafirliğin :) ve ayrıca kolay gelsin :) |
Adım Mevlüt HÖNÜL 1976 Malazgirt doğumlu 3 Çocuk babası (Handenur,Hizbinur,İmam Ali Hüseyin) Eczacı Teknisyeni olarak Çalışmaktayım Kur'ani araştırmalar hayat felsefemdir Allah yardımcım olsun Beni Ferdiye teslim etmişsiniz... |
SAAT: 06:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.