![]() |
Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz selamun aleyküm medineweb ailesi :):) bu haftaki konuğumuz zilzal kardeşimiz öncelikle tebrik ediyorum kendisini..hayırlı olsun konukluğunuz inşaAllah :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] değerli üyemize hafta içerisinde sormak istediğiniz sorularınızı sorabilirsiniz..(özele girmemeye dikkat edelim lütfen) sayın üyemiz cevaplamak istemediğiniz özel sorular yöneltilirse pas deme hakkına sahipsiniz.. öncelikle tanıyalım sizi kimdir zilzal :):) kolaylıklar dilerim :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz aleyküm selam hoşbulduk akşam sorularınızı cevaplıycam inşallah |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlı olsun kardeşim..Hoşsefalar getirdiniz :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Misafirliğiniz hyrlı olsun h.g niz:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun zilzal seni tanımak çok güzelc* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz öncelikle kendimden bahsediyim biraz doğma büyüme Ankaralıyım,aslen göçmeniz, yalnız bi 3 yılımı değişik illerde geçirdim onun dışında Ankarada yaşadım. Evliyim 8 yılı bitirdik 9 yılımıza girdik :). iki çocuğum var ilk kız 2. sınıfa gidiyor Elanur,2 buçuk yaşında oğlum var Muhammed Ali Ev hanımıyım,aöf öğrencisiyim,okulumu bitirip kuran öğreticisi olmak istiyorum ve 4 yıla tamamlamak istiyorum Rabbim nasip ederse. şimdilik aklıma gelenler bunlar güzel bir hafta olası dileğiyle... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz misafirliginiz hayirli olsun ablam.) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri '' zilzal'' Kardeşimiz Misafirliğin hayırlı olsun ablam :) |
SAAT: 12:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.