![]() |
Gönül Estikçe / Medineweb Hayat;okuyup anlayabildiğiniz kadardır.. Eyüp Ortatepe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bugün de dinledim insanları; hep dinleyecek birilerini arayan insanları, ben ise ;yine bulamadım anlatacaklarımı dinleyecek insanları.. Eyüp Ortatepe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sahi O Son Papatya Yaprağı NEY...di Sevgili ? . . . Son Peygamberin Müjdesine Eremedin Mi Sen ? Kalpleri Birbirine Isındıran Rahman Değilmiydi ? İşimiz Papatya Yaprağına mı Kalmalıydı , ALLAH var ya ! . . |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğinin sesini biraz daha aç ; Çünkü hiçbir" gül " topraksız.... Hiçbir hayat" umutsuz "yeşermemiştir..." |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey gönül ! Şu ömür merdiveninde, herkesin derdi diğerine HİKAYE... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..Dünü düşünmek niçin? Hep gidecek, uzaklaşacak. Esasen onda ne yaşadım, ne gördüm? Sabahında ümit vardı, akşamında hüzün o kadar. Ey! Hayal ettiğim; Sen yoktun... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir offf çekesim gelir en derinden.. Öfkeler uyanır kalkar yerinden.. Bir yola girdik ki acıdan acı, Huzuru yudumladım ellerinden… Kadim Dolunay... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beyazdı hayalimdeki renk. Çünkü; Ruhumu tazeliğe ancak Bembeyaz bir sayfada, Ya da; Bembeyaz gökyüzünde Çıkarabiliyordum çakralarımdan; Beyazdı hayalimdeki renk. Çünkü; Mutluluğun temel anahtarı, Ya da; Bir bahar parçası Gibi huzurdu. Siyah mı? Hiç tanımadım ki! |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şükretmek için binlerce sebep var Ama mutluluk bahane istiyor. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yanımda Olman Gerekirken Şimdi bir dua'sın avuçlarımda. . Yusuf-u Kenan |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] s(özüm)sün yüreğimde büyüttüğüm, kelimeler ardında gizlenmiş sırrım... ve bir dua ile b(ağlanmış), sinemde k(ördüğüm)sün... alıntı |
SAAT: 08:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.