![]() |
Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz Selamun aleykum medineweb ailesi :):) bu haftanın konuğu taycan kardeşimiz :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle konukluğunuz hayırlara vesile olsun.kolaylıklar dilerim :):) konuğumuza hafta içerisinde sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.özele girmemek şartıyla. Değerli misafirimiz cevaplamak istemediğiniz sorular olursa cevap vermeme hakkına sahipsiniz.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize kısaca kenidinizden bahsedermisiniz?kimdir taycan :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz misafirliginiz hayırlı olsun c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz hayırlı olsun inş (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz ..Taycan hayırlı olsunn misafirlğin:) sınav arefsinde şifa olur inşllhhhalkış000 c* RcA* arkadaşımıza zor srlar sormynz.. lütfeenn..acyn .. snvı varmahcup000 .. hadslre ayrı bi ilgn vardı sanırım ..yanlş hatrlamyosam.. ..benim için.. aklna ilk düşen bir hadisi şerifi paylşr mısın(: sevgiler.. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun arkadaşımc*c* istişare bölümüne daha canlılık getirdin soru istşare konusunda da sordum cevap alamadım o nedenle sorum yok :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz hoş sefa celdun taycan abla Ağzı-Açık000 misafirliğin hayurli olsin evet000 adın neden Taycan düşünceli000 avatarındada tay fotoğrafi var sfhfgshsfhsghArO* özel değilse cavaplarsan sevinirim.:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz c*misafirliğin hayırlı olsun ablacım (: hsgldn tekrardan aramızac* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz misafirliginiz hayırlı mübarek olsun :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz misafirliginiz hayırlı olsun |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "taycan" kardeşimiz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
aklıma ilk gelen hadis-i şerif iki tane; rasulullah(sas) buyurdular; kim bir mü'min kardeşine tebessümle bakarsa ;bu benim mescidimde bir yıl itikafta kalmasından daha hayırlıdır. Kıyamet günü arşın sağ tarafında Cenab-ı Hakkın bir takım misafirleri vardır,bunlar ne peygamber ne de şehidlerdir;Allah için birbirini seven kullardır(:(:(: buradaki kardeşlerimizle beraber o misafirlerden olmayı Rabbimiz nasib etsinamn* |
SAAT: 06:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.