![]() |
İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! DİN EĞİTİMİ SEÇMELİ DERSLERİ EĞİTİCİLİĞİNE HAZIRLIK PROGRAMI başvurusu. MART 2013 Dönemi DESDEP başvuruları yoğun ilgi nedeni ile 1 haftalığına uzatılmıştır. (SON BAŞVURU 29 MART 2013) Sınav dahil tüm süreçler internet üzerinden! Belgeler, (Ücreti SAUSEM tarafından karşılanarak) adreslere teslim edilecektir. 2 Haftalık eğitim 1 nisanda başlayacaktır. Detaylar ve başvuru için tıklayınız 15 gün sürecek ve Türkiye’nin her yerinden online katılımın sağlanacağı kursa “ 4 Yıllık İlahiyat mezunları ve öğrencileri ile 2 Yıllık ilahiyat önlisans mezunları ve öğrencilerinin tamamı katılabilir. site de daha detaylı bilgiler mevcut.. |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! okullarda öncelik olarak alınabiliyorsunuz.Kişiye bağlı bu eğitimi almadan ücretli öğretmenliğe başlayanlar da var.bu konuda çalışmayı düşünenler için güzel fırsat . |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! ArO* bencede düşüneneler için çok güzel bir haber...evet000 |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! yeterlilik yada kpss ile uğraşmadan ücretli öğretmenlikle devam etmek isteyenler için güzel haber (: |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! çalıştığı okula kadrolu öğretmen geldiği anda ücret karşılığı öğretmenlik işi anında biter ama geçici iş olarak düşünürsek bir de tecrübe kazanma açısından güzel birşey olabilir formasyon almadan da çalışılabiliyor kardeşim haftada 30 saat ücret karşılığı bir okulda derslere giriyor bir taraftan da ilahiyat 4. sınıf öğrencisi ilitam olarak okuyor haftanın bi günü nöbetçi oluyor eğer kadrolu olsa tam olarak maaşını alacak ama eline geçen 1080 lira kardeşimin kabul etmesi hem ihtiyaç diyeyim hem de tecrübe kazanması yanına kar kalıyor inşallah okulu bittiğinde formasyonunu alıp kpss'ye girecek |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! selamun aleyküm arkadaşlar yazıyı okudum bizim forumda düşünen varmı ücretli öğretmenliği |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! Tecrübe açısından düşünülebilir.birde sözleşmelilere öncelik tanınıyor memuriyetlerde sanırım.... |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! sözleşmeli derken |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! ücretli yani |
Cevap: İlahiyat Mezun ve Öğrencilerinin Dikkatine !! ücretliler sözleşmeli mi oluyor sözleşmeli derken ben ayrı bir grup zannettim teşekkür ederim |
SAAT: 15:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.