![]() |
Bu Haftanın Misafiri ''kübra-y'' Kardeşimiz selamun aleyküm ehli medineweb :):) bu haftaki konuğumuz kübra-y kardeşimiz konuğumuza hafta boyunca sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz(özele giremmek şartıyla) değerli misafirimiz cevaplamak istemediğiniz soru olursa ceveplamama hakkına sahipsiniz.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle tebrik ederim hayırlı olmasını dilerim :):) buyrun tanıyalım sizi kimdir kübra-y? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''kübra_y'' Kardeşimiz Misafirliginiz hayırlı huzurlu faydalı olsun insallah. - Medineweb'in size kazandırdıkları ve kaybettirdikleri nelerdir? .) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''kübra_y'' Kardeşimiz a.selam. teşekkür ederiim(: sizin gibi büyük bi aileye sahip olmak, kayıt olduğum tarihten itibaren çok güzeldi (: tabii misafir kabul edilişim için ayrıca mutluyum(: kimdir kübra? - 19yaşındayım. açıköğretm 1.sınıf öğrencisiyim. çanakkalede yaşıyorum (: aklıma daha gelen olursa tanıtmaya çalışırım kendimi(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''kübra_y'' Kardeşimiz hayırlı olsun kardeşim.c* soru cevaba da bekleriz ınş..:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''kübra_y'' Kardeşimiz Alıntı:
önce derslerime katkısı fazla oldu.bunu iyi anladım. dsiplinin ne kadar gerekli oldğunu gördüm. samimi,seviyeli ortam bulmanın neredeyse imkansıza gittiği bi dönemde böle bi siteyle karşılaşmam sanırım en büyük kazanı (: tabiiki siz dostlar da (: |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''kübra_y'' Kardeşimiz doğru söylüyorsun cee deyip çıkıyorsun. hep beraber geçmek dileği ile.evet000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''kübra_y'' Kardeşimiz kübra hayırlı olsun misafirliğin..... |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''kübra_y'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlara vesile olsun (: selam ve dua ile.... |
SAAT: 07:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.