![]() |
Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Selamun aleykum medineweb ailesi :):) bu haftaki konuğumuz Tuba_ kardeşimiz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisine hafta içinde sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz(özele girmemek şartıyla) değerli konuğumuz cevaplamak istemediğiniz sorular olursa cevaplamama hakkına sahipsiniz. hayırlı olsun misafirliğiniz :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize biraz kendinizden bahsedermisiniz kimdir Tuba_ ? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz hayırlı olsun inş misafirliğiniz...:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz hayırlı olsun inş hsgldn c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Misafirliğin hayırlara vesile olsun Tubacım:):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Hayırlı olsun misafirliğiniz...Güzel bir hafda dilerim...:) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz adıma açılmış bir konu görmek beni çok heyecanlandırdı.hepinize çok teşekkür ederim adım malumunuz tuba 4 senelik evliyim 3 yaşında bir kızım var ismi elanur zeynep. Ev hanımıyım ilahiyat 1. Sınıf öğrencisiyim. reklam olmasın bir sivil toplum kuruluşunun yönetiminde hizmet vermeye çalışıyorum şimdilil bu kadar aklıma geleni yine yazarım...(: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz hayırlı alsun ablam (: misafirliğimi devraldın ama hadi neysedüşünceli000 gülümseyen000.. hayırlı misafirlikler gülümseyen000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz Misafir hanemize h.g'niz hayırlı olsun.Rabbim gayretinizi arttırsın :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz misafirliginiz hayırlı huzurlu olsun insallah .) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri'' Tuba_'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun..... |
SAAT: 10:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.