![]() |
Resimlerle Bilgiler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir köpekbalığı 100 milyon damla deniz suyu içindeki bir damla kanı hissedebilir. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Erkek Peygamber Devesi dişinin kokusunu 7 mil öteden duyabilir. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kağıt para sanıldığı gibi kağıttan değil pamuktan yapılır.1950'den önce kenevir ağaç kabuğu ve marijuana yaprağı kullanılarak yapılırdı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kirpiler suda batmaz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2.600 değişik cins kurbağa vardır. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sabahları elma kahveden daha fazla uykunuzu açar! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yetişkin bir ayı bir at kadar hızlı koşabilir. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hiçbir kağıt parçası 7 defadan fazla ikiye katlanamaz!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kelebekler ayaklarıyla tat alırlar. |
Cevap: Resimlerle Bilgiler kağıt paranın kağıttan değilde pamuktan olduğunu öğrenmek yıktı benigülümseyen000boşuna değildi demekki paranın yüzü yumuşaktır tabirigülümseyen000hyyyyyeline yüreğine sağlık can..hepsi kıymetli bilgiler... |
Cevap: Resimlerle Bilgiler peygamber devesi de ayrıca ilginç gelir bana..tefekkür ettirdin canısı tekrar ellerine sağlık |
Cevap: Resimlerle Bilgiler Rica ederim can suyum :) bana da ilginç geldi sizlere paylaşmak istedim. |
Cevap: Resimlerle Bilgiler Alıntı:
|
SAAT: 15:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.