![]() |
Bugün Çocuğunla ne yaptın Medineweb ? bugün çocuğunla ne yaptın? |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın ben bugün çocuğumla iguanaların ne yediğine netten baktık benim çok bilmiş oğlum bilgisayar kulaklığı takıp belgesel yapacakmış iguanaları anlatacakmış ama ne yediğinii bilmiyormuş merak edenler için iguanaların hepsi otçulmuş |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? bugün Bi şey yapmadık :):) ama dün ilk defa sulu boya kullanmaya başladık.çok sevdi,bakalım arkasından ne gelecek :) |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? fatih sultan mehmet çizgi filmine birlikte baktık geçen haftaki anaokulu dergisi fatih sultan mehmet, ulubatlı hasan, seyyid onbaşıyla ilgiliydi yani geçmişteki kahramanlarla ilgiliydi fatih sultan mehmete merak sardı ama özellikle ulubatlı hasan onu daha da etkiledi |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? biz kızımla (kendisi 2.5 yaşında) oyuncaklarla oynuyoruz genelde malum oyun çağı bugün legolarıyla oynadıktan sonra ondan renklerine göre ayırmasını istedim beraber ayırdık renkleri bildiği için renklerin isimlerini söylemesini istedim sonra onları hangi renkten az hangisinden çok şeklinde ''az çok'' kavramını sordum sonrasında da her grub legoyu üst üste koyarak ''yüksek alçak'' kavramlarını pekiştirdik ayrıca saklambaç oynadık yine evin içinde:):) ve günün sonunda bana suluboya aldırmayı başardı sanırım bundan sonra beni zor günler bekliyor hergün suluboya yapmak isticekmahcup000 |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? bizde bugün yürümeyi öğrenmeye başladık adım atıyoruz ama henuz iki uç tane anca ve ona siyer okumaya başladım Bi iki sıra dinliyor sonra yırtmaya çalışıyo yavaş yavaş alışcak artık :) |
SAAT: 09:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.