![]() |
Yöneticinin Şifresini Öğrenirseniz Ne Yaparsınız :)) selamun aleykum arkadaşlar...bakalım kimler adminin (yöneticinin) şifresini öğrenirse sitede ne gibi değişiklikler yapacak gülümseyen000 |
Cevap: Yöneticinin Şifresini Öğrenirseniz Ne Yaparsınız :)) Alıntı:
Yöneticinin rızası dışında bir şey yapmamaya çalışırdım... (:(:(:(:(: |
Cevap: Yöneticinin Şifresini Öğrenirseniz Ne Yaparsınız :)) korkarak hemen yöneticiye şifreyi yenilemesi talebinde bulunurummahcup000 |
Cevap: Yöneticinin Şifresini Öğrenirseniz Ne Yaparsınız :)) Alıntı:
Alıntı:
böyle temiz kalpli üyelerimiz oldukça sırtımız yere gelmez inş. :):) |
Cevap: Yöneticinin Şifresini Öğrenirseniz Ne Yaparsınız :)) Ben bunu bi dusuneyimgülümseyen000 |
Cevap: Yöneticinin Şifresini Öğrenirseniz Ne Yaparsınız :)) ilk işim Abdulmelik Hocayı Banlardım.kapıyada kılıçdaroğlunu yerleştirirdim.Abdulmelik Hocayı içeri alırsa ona 50 vakit selatutesbih namazı cezası verirdim.Medineweb Hocamı Genel Yönetici yapardım.Kürt esirlerinin banını kaldırırdım.Kürtoğlu hocamı baş editör yapardım.Merve demir hocamı Muhtar yapardım.yönetime ihanet eğilimli Tuba_ hocamı mit müsteşarı yapardım.ferdi hocamı dershanelerin kapatılması olimpiyatların yapılmaması ablaların gezmemesi alanında görevlendirirdim.Bendenizde günde beş vakit fetoya selam! eden konu açardım.konuyu okuyup amin demeyenleri banlardım.Ağzı-Açık000 |
Cevap: Yöneticinin Şifresini Öğrenirseniz Ne Yaparsınız :)) işaretlediğim yeri asla söylememkimseye-söyleme000neme lazım ne olur ne olmazgülümseyen000 |
Cevap: Yöneticinin Şifresini Öğrenirseniz Ne Yaparsınız :)) hiç işim olmaz..:) |
Cevap: Yöneticinin Şifresini Öğrenirseniz Ne Yaparsınız :)) değiştirmesini söylerim |
Cevap: Yöneticinin Şifresini Öğrenirseniz Ne Yaparsınız :)) Değişmesini söylerdim :) Bir de şartım var derdim Ferdinin geri gelmesini isterdim :):) |
SAAT: 18:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.