![]() |
Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lalü Aşk misafirliğin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizler de misafirimize özele kaçmadan soru sorabilirsiniz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz Lalü Aşk kendini kısaca tanıtır mısın nickin çok güzel neden bu nicki aldın |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz Hoşbuldm cok tesekker ederim..insallah hepmz icn güzel bi hafta olur... 23 yasndaym Bayburttan katlyrum aranza..ilahiyat 1.snf öğrencsymm nickime gelnce söyle özetliyim bu tamda benim icimdekileri yanstan bi nick,hani yüregmzde gizli hckimseye anlatamycagmz seyler olurya buda benim yüregmin sessiz cıglğıni anlatan bi nick...(yüregimin suskunlugu kısacasi) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz lal-ü aşka hayırlı olsun misafirliğinhyyyyysenide ne güzel karşılamışlar...halef selef olduk maşallahgülümseyen000senin içinde çok güzel bir hafta olacağına eminim...tanıştığımızada sevindim bu aradasfhfgshsfhsgh(:bu hafta çok sık uğrayamazsam kusuruma bakma...Yusuf suresini işlicez..sunum sırası bende...tekrar hayırlı olsun..Yusuf suresindede beni yalnız bırakma...misafirliğim boyunca hiç yalnız bırakmadınalkış000umarım iadeyi ziyarette kusur etmem(:c*c*c*ArO* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz aramıza hoşgeldin :-) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz cok tesesekkür ederim mihrinaz abla hoşbuldummm bende tanştigmza cok sevndm :) insallah ugrycam yanina :-) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz hoşbuldum teşekkür ederm Nesli_Nur :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz aminn tesekkur ederim nur_ |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri "Lalü Aşk" kardeşimiz arkadaslar sunuda belrteym telefndan grdgm icn mesajlarnzdan alntı yapip cvp yapamyrum sadece ismlerinzi hitaap edip cvplamaya calsicam..sürçü lisan edersem affola :) |
SAAT: 09:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.