![]() |
Ayın Üyesi ''9Esra'' selamun aleykum arkadaşlar.bu ay ayın üyesi olmaya 9Esra kardeşimiz hak kazanmıştır :):) tebrik ederim kardeşim.aktiflliğinin daim olması dileğile inşaAllah :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''9Esra'' [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim Esra'cığım. Ayın üyesi olmana çok sevindim. Bu müjdeyi ancak Pazartesi göreceğini biliyorum. Başarıların daim olsun. evet000 Sitenin senin gibi çalışkan gençlere de ihtiyacı var. İyiki, bizimlesin alkış000 |
Cevap: Ayın Üyesi ''9Esra'' [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aleyküm selam... Tebrik ederim..Paylaşımlarının devamı duası ile .... |
Cevap: Ayın Üyesi ''9Esra'' Alıntı:
Çok teşekkür ederim :) |
Foruma girmeye fırsat buldum skr :):) görünce şok oldum :) İyiki sizinleyim esT* abla sizlerden bulaştı abla bu çalışkanlık c* |
|
Cevap: Ayın Üyesi ''9Esra'' Toplam 1 Eklenti bulunuyor. esra ayın üyeliği hayırlı olsun rabbim gönlünden gecen butun güzellikleri sana versin amn* |
Cevap: Ayın Üyesi ''9Esra'' Hayirli olsun Esra.hayirlara vesile olsun insaallah;) Telefondan giriş yaptığım icin çiçeklerini getiremedim;( Ellerim boş geldim;( Insaallah ellerimde çiçeklerle gelicem;) Selametle |
Cevap: Ayın Üyesi ''9Esra'' Hayırlı olsun... :) |
Cevap: Ayın Üyesi ''9Esra'' hayırlı olsun esra ... |
SAAT: 08:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.