![]() |
Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... s.a medineweb ailesi...bu hafta, forumun sevilen üyelerinden 9esra kardeşimizi misafir ediyoruz...hyyyyyhyyyyy [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] efendim baharın canlılığı misafirmizin sayfasınada yansısın inşallah..miss kokulu çiçekler ve sıcak bir sohbet eşliğinde..misafirimize kolaylıklar diliyorum..sorularınızı özele kaçmadan..misafirimizi bunaltmadan buyurun sorabilirsiniz sevgili forum dostları...hayırlı olsun konukluğunuz...fiemanillah |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... misafirliğimi canım kardeşim esraya devrediyorum demek(:(:(: ilk tebrik benden olsun ,hayırlı olsun misafirliğin canımmmc*c*c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]Misafirliginiz hayirli olsun :) c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... Aleyküm selam. Çiçekleri görünce içim açıldı çok güzeller teşekkür ederim mihrinaz abla :):)c* |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... Hayırlı olsun misafirligin canım.. Evimize Hoşgeldin... |
|
rica ederim..beğenmne sevindim.c*c*esra yı tanımak isteriz desek,cevap alabilirmiyiz acaba... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... misafirliğin hayırlı olsun canım kardeşim c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri''9Esra''kardeşimiz... Bildiğiniz gibi ilahiyat 2. sınıfım 20 yaşındayım. Denizlide yaşıyorum. Başka ne desem siz sorun ben cevaplayayım en iyisi başka bir şey gelmiyor aklıma:) |
SAAT: 05:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.