![]() |
Bir ümid iŞte.../medineweb [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağırlık değildir bir insanın değerini biçen olgunluk değildir aklın ölçüsü gülmek mutlulugun simgesi değildir.. her akıtılan gözyaşı arındırmaz.. hüzün rahatlatmaz her durumda tebessüm ferrahlik vermez herkese her an.. her ölen kavuşmuş değildir sahibine.. her toprak kuşatmaz bedeni .. her insan üşüyemez sıcaklarda.. her çocuk masumdur fakat her ebeveyn ana veya ata olamaz.. kendi özledigi çocukluğu evladina çok gören onun hassas yüregini farketmeyen.. isimden ibaret kalacaktir birgün o ufacık yürekte.. her arayan beklenen degildir her soran merak edilen degil.. her hayal edilen hayirli degildir her elde edilen başari degildir.. her inanan samimi degildir her görünen göründüğü gibi degildir.. iyi -kötü kötü'de iyi olabilir zaman zaman.. bunu kaldirabilmek icin kendini ölçmelidir her insan.. tüm karşindakinde elestirdiğini kendinde bulduğunda.. affetmesini öğrenecektir ve affedilmeye layik olacaktir belkide. kimbilir.. BiR üMiD iŞtE.. "Alıntı" |
Cevap: Bir ümid iŞte... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve sordular: Neresi daha karanlık bu alemin? Ve ben cevap verdim: -Sevginin olmadığı her yer…! ( Farid Farjad ) |
Cevap: Bir ümid iŞte... Kendimi dinlemekteyim, yokluğunda… Yokluğun bir seni götürdü sanırdım, Oysa; Bende gitmişim, habersiz... Gidişimi, Ne sen görebildin Nede ben… Çırpınır dururuz bir dalga misali!.. |
Cevap: Bir ümid iŞte... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][ Geri Dönene, "Git" Demeyeceksin..! GeLecek ki; "KıymetsizLiğini" Görecek, "AnLamsızLığını" BiLecek..! Sonra mı? Çakacaksın Kibriti, "Yandığım Gibi Yan..!!" Diyeceksin... |
Cevap: Bir ümid iŞte... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yağmur olsan binlerce damla arasından bulur tutardım seni, çünkü korkarım; toprak aldığını vermiyor geri. Cemal Süreya |
Cevap: Bir ümid iŞte... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir deli rüzgar da benim içime esse, Bunca acıyı, kederi, üzüntüyü, Kalp kırıklığını alıp götürse.. Ümit Yaşar Oğuzcan |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Seven, sadece sevdiğine zayıftır, Sevilen bunu kullansın diye değil, Alıp bağrına bassın diye... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kimse... Sandığın kadar dayanıklı değildir. Herkes bir gün incinir.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hiç gelmeyen birinin Gitmişliği var üzerimde.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ah sükût!.. seni dile yar..; Kalbime meşk eyledim. . . |
SAAT: 07:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.