![]() |
Allah için,,,, attığın her adım Allah için değilse,,, vardığın sonuç hep hüsran olur,,,,,, |
Cevap: Allah için,,,, ey gönül kaç kere Allah için sükutu ezber ettin,,, kaç kere sükutu vaveylalara büründün kırmamak adına hiç kimseyi,,, kaç kere Allah için sabır ettin,, kaç kere konuştun ömründe Allah için bir bak kelimelerine bir bak arkana şimdiye,,, hesapsız varma gece uykularına,iç aynana bak sorgula hep kendini Allah için,,, |
Cevap: Allah için,,,, kaç kere affettin insanları Allah için,, unuttun mu sana zarar verenleri Allah için,, kaç kez hakkı konuştun yada sustun Allah için,,, hiç insanların ayıplarını örttün mu Allah için,sende o özellik olmadığı için ibret alıp şükür ettin mi Mevla'na ,, |
Cevap: Allah için,,,, Hatalarimizi hatırlatan her seferinde töbe kapılarını aralayan şeytanın her tuzaginda beynimize ültimatom edercesine halen akletmeyeceksiniz ayetini hatırlatan Rabbimiz hamd olsun.. |
Cevap: Allah için,,,, daimi olsun hamdımız inşallah inşallah inşallah |
Cevap: Allah için,,,, Ey iman edenler! Allah'ı çokça zikredin. ahzap 41.ayet |
Cevap: Allah için,,,, namaz klın,dua edin,,, Rabbimize secde edin,kul olun sadaka verin,, tebessüm edin,, tefekkür edin,, sonra çay için,,,, : ) |
Cevap: Allah için,,,, Allah için değer verene,, gelene,gidene Allah için dost kalana,çıkarsız olanlara,,, selamını kesmeyenlere, Allah için kızdığıma:)) bana katlanana:-) |
Cevap: Allah için,,,, başı sonu yok hüzünlerimizin Allah için bize sabır etmek düşer kelimelerimiz sessiz cümlelere tabi arzuhâller beklemelerimizin Rabbimizin nasip etmesinden yana kavuşmalar hangi ana kısmet olur bilmem,,,,, |
Cevap: Allah için,,,, Hayatim Ve Ölümü ALLAH Için Olanlara Selam Olsun... Yüreğine Sağlık Ablam.... |
SAAT: 16:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.