![]() |
Konularıyla BU HAFTANIN KONU/ğu **EymenTalha** Selamun Aleyküm sevgili Medineweb Ailesi.. Bu hafta Konularını güncelleyip, kendsini sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyacağımız üyemiz; @EyMeN&TaLhA c* Foruma emeği , hizmeti çok geçmiş sevdiğimiz bu kıymetli medineweb dostumuzun konularına ulaşabileceğiniz link aşağıda.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yolu medineweb den geçen, forumun her köşesinde iz bırakan sevgili EymenTalha.. Fatma hocam... Allah razı olsun..Emeklerinizin ecrini versin... Hayırlı olması ve bir selamınızı alabilmek duası ile.... fi emanillah... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hocam hoşgeldin /cic/ek/ Konukluğun sayesinde , "ben geldim, artık buradayım" demenizi bekliyoruz İlahiyat ve İlitam konularında emeğiniz çok fazla ArO* Fakat konular bitmez, sizi tekrar görmek isteriz c* |
Selamun aleykum ehl-i medineweb🌸 halk eğitimde 4-6 yaş çocuk gelişimi ve Etkinlikleri kursuna gidiyorum ve çok yoğunuz son 2 haftam kaldı ... müsait olduğumda gelmeye çalışacağim İnşallah Rabbime emanet olun....selam ve dua ile |
Alıntı:
ArO* |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tahmin edebiliyorum, sınavdan sınava girip, dramalar arasında koşuşturmaca devam ediyordur. Ayrıca sözlü sınavlarda cabası. Neyse az kalmış Fatma hocam, bitirin kursunuzu biz bekliyoruz./cic/ek/ |
SAAT: 01:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.