![]() |
Mart Ayı Misafirimiz '' ARASAT '' ............. SELAMÜN ALEYKÜM Bu ay '' ARASAT '' adlı üyemizi ağırlayacağız.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hazır yollarınıza çiçekler ekmişken koşarak gelmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz Bu ay kendisini misafir etmekten büyük mutluluk duyacağımız kıymetli muhterem üyemiz A R A S A T cicekvercicekvercicekvercicekvercicekvercicekverci cekver Sayın misafirimiz size özel tahsis edilmiş bu alanda gönlünüzce yapacağınız keyifli bir ay ve forumlar diliyoruz.......c*c*c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sayın Arasat hoşgeldiniz hayırlı olsun misafirliğiniz... Uzun zaman ara verip geldiniz medinewebe. Özlemle eskileri yâd edip hoş sohbet bir ay olur inşallah... Eskiler bilirdir de..Biz de tanıyalım sizi... Hayırlı forumlar diliyorum.. Nurşen editim lale bahçelerini sermişsin Mart ayı misafirine. .Eline emeğine sağlık editimc* |
Misafirimiz Arasat'a bir kahve ikram edelim belki, çıkar gelir...cicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben evet eski üyelerdenim eskiye göre cok değişmiş burası ama böyle daha güzel olmuş biz burada abla abi kardeştik hepimiz birbirimizi bilirdik şimdi öyle değil hayat şartları herseyi farklı yaptı ben ilk buraya üye olduğumda seheryeli ve Belgin ablam merve abdulmelik yitiksevda abilerim sayesinde ısındım ve sevdim burada çok güzel dostluklar kurdum hala görüştüğüm kişilerde var evlendikten sonra fazla giremedim sonra hayat şartları işte uzun bir ara verdim ama ara ara hep girdim baktım hep çünkü buranın yeri çok ayrı bende acı tatlı herşeyim burası idi benim şimdi yine fırsat buldukça girmek istiyorum artık siz sorun ben cevaplayayim artık 😊😊 |
Hoşgeldin Arasat cicekver Arasat kimdir, nelerden hoşlanır, neleri sevmez İlahiyat ve ilitam ile ilgisi varmıdır Şimdilik kısa sorularla başlayalım sonra da uzun sorulara geçeriz :) |
Arasat evli iki çocuk annesi ciltbakimi ve güzellik üniversite mezunu Kitap okumasını ve değişik yerlere gitmesini çok sever yalandan nefret eder İlahiyat okumadım dini olarak buradan ve kendi okuduğum şeylerle geliştirdim kendimi 5 yaşından beri Allah a şükür Kurân ı Kerimi okuyorum |
czk* Alıntı:
Sorularımızda gelir elbet. Bunaltmayalım hemen sizi..Ama buralardan ayrılmayın/cic/ek/ |
Alıntı:
|
SAAT: 00:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.