![]() |
~Nisan Ayı /Ayın üyesi "Erol71"/medineweb ~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Selamün Aleyküm medineweb Ailesi... Bu ay misafirimiz "Erol71"(songül ablamız) Size özel tahsis edilmiş bu alanda gönlünüzce, dilediğinizce paylaşım yapacağınız keyifli bir ay ve forumlar diliyorum... İstediğinizi sayfanıza taşıyabilir, aktif paylaşım yapabilirsiniz..., Sevgi, saygı, kardeşlik, hoşgörü, insan olmanın öncelendiği sitemizde keyifli paylaşımlar diliyorum..Hem bu aileye hem de ayın üyesi konukluğumuza Hoşgeldiniz... PAYLAŞIMLARINIZ DAİM OLSUN... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayırlı olsun misafirliğiniz iyi dileklerimi sunarken ,misafirimize özele kaçmadan sorularınızı sorabilirsiniz... Hoşgeldiniz tekrar cicekver trkym trkym trkym |
Bazı insanlar vardır; Kandil gibidirler.Yolunuzu hep aydınlatırlar. Problem değil çözüm olurlar.İsmi aklınıza geldiğinde yüzünüzde aydınlık,gönlünüzde ferahlık olurlar. Gözü kamaştırmayan ama her daim aydınlık olan kandildir onlar. İşte öyle birisi... Medineweb'in bizlere tanıştırdığı ve kardeş ettiği güzel insan. Her ilahiyat okuyan öğrencinin süper kahramanıdır o... Bir sayfa özet hazırlayıp " Aman bunu ben hazırladım, hani ismim yok, resmim yok " deyip babasbağıranlara inat; kendi elyazısıyla hazırladığı meşakkatlli bütün ilahiyat ders özetlerini sadece Allah rızasını önceleyerek; kendisine faydalı olanı, sadakai cariye olarak herkesle paylaşan, önplanda olmayı sevmeyen, kompleksiz biri. Allah çalışmalarının emeklerinin ecrini versin.İki dünyada aziz eylesin seni... Medineweb de çok aktif görmesekte, haftanın ayın üyesi olan sadık, vefalı emektar kardeşlerimizi, dostlarımızı sizlerinde tanımasını arzu ediyoruz.. Kendisi sosyal medyanın diğer alanlarında ve Hayır çarşımıza da tam destek. /cic/ek/ Songül ablamız medinewebe,ailene, ilk göz ağrına hoş geldin sefalar getirdin. Ben pek anlatamamış olabilirim seni.)))İstersen sen anlat seni mayıs ayına kadar cicekver Bu güzel kandil gününde Rabbim gönüllerimizi feraha çıkarsın. Sıratı müstakimden ayırmasın. Birbirini Allah için seven kalpleri arşın altında gölgelendirsin inşallah... Forum senin ablam/cic/ek/ Fiemanillah. .. |
Aleykümselam forumun temel taşlarından biri olan songül kardeşimi ayın üyesi olarak görmek çok güzel tebrikler hayırlı olsun 🌹 çok yoğunsun biliyoruz ama seni bir ay aktif olarak göreceğimizi umuyoruz /cic/ek/ |
Songül hocam hoşgeldin. Ayın üyeliğin mübarek olsun Medineweb'e emeğin o kadar çok ki hakkın ödenmez Bir ay bizimle birlikte olacağın için mutluyum iyi ki buradasın hocam , sefalar getirdin.klpp//cic/ek/:klp: |
Selamun aleyküm.Kandilimiz mübarek olsun inşallah.Rabbim gonlumuzden gecenleri hakkimizda hayirli eylesin inşallah. Hoşbuldum. |
Alıntı:
Hoşgeldıniz tekrar..c* Özele kaçmadan tanıyabilirmiyiz songül yani erol71 kimdir? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ablam önlisanstan sonra neler yaptın?Biz seni en son orada bıraktık.)) Diyanette, meb de ayrı ayrı görev yaptınmı? Hangisini tavsiye edersin?Sen hangi alanda daha rahat çalıştın? Her anneye ilahiyat okumalarını tavsiye ediyormusun? İkramlık soruların da gelecek. Öncesinde antreman soruları olsun bunlar.)) |
Alıntı:
Yaklasik 3 yil kis ve yaz dönemi gorev yaptim.Bir süre de MEB de gecici ogretmenlik yaptım. Kpss ve dhbt sinavlarina girdim.Bir kac kez sözleşme mulakatlarina girdim. Atanmak kismet olmadı. 2 yıldır eşimle birlikte çalışıyorum. Diyanette mi meb mi sorusuna cevabim..kadinlarla calismayi sevmeme ragmen meb diyorum.Meb daha seviyeli. Hocalik ta Ögretmenlikte gönül işi bence.Muhatabiniz insan.ve sizden manevi anlamda aşırı beklentisi olan bir kitle.Para kazanma hevesinde olan kişilerin bu mesleği hakkiyla yerine getirebilmelerinin cok zor oldugu kanaatindeyim. Her anneye ilahiyat okumasini tabiki tavsiye ederim.Hedefi meslek sahibi olsun ya da olmasın farketmez. |
SAAT: 08:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.