![]() |
YARDIMınızA İHTİYACIM VAR Sayın üyeler, aşağıdaki matkabın ucunu değiştirmem gerekiyor.Anlayan bir üye mutlaka vardır. Bir türlü çıkarmıyorum içindeki ucu. Vurmalı mı,Vidalı mı bilmem ev tipi bir matkap işte. Başlığı sağa sola oynatınca tırnaklar açılırdı. Bunda açamadım. Yardımcı olun lütfen. )) |
Sizden cevap gelene kadar işi askıya aldım.)) |
Başındaki plastik varya .. Önce matkapin tetiğini geriye al. Sonra avucunla matkabın önündeki plastik varya onu sıkıca tut. Matkap dönmesin kendiliğinden açılır |
Aynı ddiğiniz gibi yaptım. Geri alıp başlığı sıkıca tutup çalıştırdım ama tırnaklar açılmıyor bir türlü. Pas yapmış olabilirmi? |
Pasdan ziyade ayarı bozulmuş. Dişler atmış olabilir. Çok hızlımı calistiriyorsun kardeşim. Elinizde ki matkap amatör ev matkabı olup bunların ömrü kısadır. Bir iki kafasına vurun. Bir daha deneyin |
Alıntı:
Kayınpederimde kafasına vurma tavsiyesinde bulundu sağolsun.)) Bi de dişinle çek çıkar dedi.))Matkap elimdeyken şansını zorluyor bence.))) Tavsiyeleri bi alayım kafasına da vurıcam. Matkabın. ))) |
Alıntı:
Allah sizlere uzun ömürler versin gülümseyen000 Guldurdünüz beni.. Abi neyle vuracak kafasına belirtmemişsin .gülümseyen000gülümseyen000 Tv calismayinca vuruyoruz ,bazen makina çalışmayinca da vuruyoruz ..Demek sıra matkaba da geldi.. Çalıstimi mihrinaz bari..c*Asıl bu işede el attın ya helal olsun sana..cicekver |
Sonuç açıldı mı:)) Bunlar eski tv ler gibi kafasına vurunca yerine oturuyor. :)) |
Alıntı:
|
Bence derse odaklanalım:)) |
SAAT: 14:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.