![]() |
Toz Bulutları /Medineweb Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Göğsüne çöreklenen toz bulutlarına ince bir üfürüş gönder, De ki; Bismillah Saçılsın tüm sancılar .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve mutluluk; Suya düşmüş bir damladır. Ara ki bulasın.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bekle '' deseydin, Gelmeyeceğini bilsem bile beklerdim!... (Ö. Asaf) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ......Sığıyor işte..! Ufacık Tebessüme O Kadar Gönül ______//Sancısı.....! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çiçekli şiirler yazacağım.. İllâ ki. Bir gün.... Biri kalbine..., Biri kalbime... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir kırık yürek var; Terazinin bu kefesinde, Hadi kuş kondur diğerine... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle çok yanar ki için, dünyadaki bütün suçları işlediğini sanırsın; oysa sadece sevmişsindir.” |
Bazı insanların susuşu şiir olurmuş dinlemeye doyulmayan... Yaz çiz yağmur misali dökülse de en dokunaklı sözler dediğiniz. Uzun hava çeker gibi bir sükut çekersin satırlar erir yok olur ahında Kalemin diline sürgün düşer... |
Yıldızları say! Başlarken ışığa uzanan bir göç Bilmesen de güneşin lisanını Dokun Her şafakta yeni bir ülkeye doğan kervanların aydınlığına… Yıldızları say! Soruyorsa geceler gelecek yolcuları Çekinme sakın Sıradan bir gününü anlat Destan dilenen şairlere… Ve yıldızlara say! Durmaya direniyorsa gözyaşların Çaresizlik değildir elbet Hayat verecektir elbet Çorak gönüllerin kupkuru umutlarına… Burak Tarık |
Ben AŞK Yanımla Dua'sını Ettim Hüznümün.. De Ki, Amin ! |
SAAT: 16:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.