![]() |
Özlemle beklemek gibi... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Seni bekliyorum, Sana yakışan bir özlemle. Usanmasız, tatlı bir bahar akşamı, Derinliğinde , Ufuklara yakıştırıyorum, En çok aramızdaki Mesafeyi, Ne kadar uzak olursa olsun , Görürsün ya hani, Hani uzansan Tutacaksınmış gibi, Hani uzansam eline değecekmişim gibi, Dokunmaya kıyamayıp , Biraz daha seyrine Dalar gibi... Gel der gibi, bekler gibi... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Koparılmayı bekliyordu Gül dalından, Çünkü biliyordu, Sevilmenin bedeli Ölmekten geçiyordu...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu dünya..! Acılardan kaçamayacağın kadar küçük, Kaybettiklerini bir daha bulamayacağın kadar büyüktür... |
Sonra "Geçer " dersin , Saatler geçer... Günler geçer, O hep aklından geçer.. Ama acısı hiç geçmez, Sadece alışırsın... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir renk seç dedi ____Hayat.. "Siyahı" Aldım... Sen de "Beyazı" Almışsın... Şimdi "Aşk " nedir ? Diye sorsalar #Akla _____Karayı # Seçmek derim.... |
Seni tanımıyorum ama denk geliyorsun işde, Sıradan bir kitabın tam ortasında Bir "yoksun'luk " cümlesinde, Bir şiirin en acıyan yerinde, Yağmur sonrası gökyüzünde, Yanlızlığımın yedi renğinde... |
Her insanın aklında kalmıştır,, ____Birinin "GÖZLERİ" _____Birinin "SÖZLERİ" ,,, |
Ellerin güllere dokunuyor... Yokluğun bana....!! |
Sabıkam bile yokken___ _____Sensizliğe müebbet yedim...! |
Artık hayellerim suya düştü diye Üzülmüyorum.. Çünkü onlar düşe düşe yüzmeyi Öğrenmişler ...!!! |
SAAT: 14:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.