![]() |
Kelimeleri Bul Bakalım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ar Arka Kara Kar Aş Aşk Ad Ada Arkadaş Adaş Şak Şaka Kaş Dara Ark Şark 20 kelime neresinden çıkar bu kelimenin diyordum,bulunabilirmiş. 20 yapacak dahiyi bekle bakalım .)) |
24 TANE BULABİLDİM ARK ARKA ARKADAŞ ŞAD KARA ŞAKA KAŞ ŞARK ŞAKAR KAŞAR AŞK ADAŞ KAR AŞ (YEMEK) AŞ (FİİL) ARAK DAR AD ADA DARA ŞAK KADAR KARADA AŞARAK |
Alıntı:
Aşarak olabilir. Karada kabul degil:):) Gayet iyisinizalkış000 |
|
12 kelimeyi kolaya kaçıp iki üç harflik kelimelerden seçmeyin amasfhfgshsfhsgh |
20 ... 2 ve 3 harfli kelimelerle 60 kelime bulunur herhalde.))) Kare Sare Tire Kars Katre Kisra Mars Sert Ters Resim Kaset Kasem Kamer Kati Asker Miat Siret Sekar Taksim Metris vb... |
Replenmek isteyen varsa buyursun İçinde gizli kelimeleri bulun bakalimsfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İki gözümün çiçeği, en sevdicekim saklanmış ya bulmacaya[emoji7] Söylemem başkası bulsun. [emoji170] bırakayım bu buraya[emoji171] Bulduğumu bulana +rep de benden[emoji106][emoji106] Genç kartal sen de hakettin taptaze + rep.))) |
Gören yok galiba abla. Hızlı resimden ekliyorum resimleri dışardan görünmüyor. Şunları görünür hale getirsen sana zahmet başkan ablacicekver |
SAAT: 13:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.