![]() |
Şiveli Konuşalım mı?:) Yörelerden 81şive ile konuşup muhabbet edelim bakalım nasıl komiklikler ortaya çıkacak.sfhfgshsfhsgh Hazırsınız başlayalım? Oş geldiniz beaa Nabüüün ne aber su damlası beyagülümseyen000 bullarda mısın eb gezib durub durun beaaa:):) Trakya şivesi olduğu kadar sordum beaaagülümseyen000 Sizlerde farklı şive, bulunduğunuz yerin ağzıyla istediğiniz gibj cevap verebilirsiniz |
Ura gara uşak senmisun? Hayurli olsin sürüsüne bereket :) su tamlasi sorayisun penu haçan hiç sormayisun. Uyh cinlerim horon tepeyi gaç hoordan. Ba bak bakiimm anan baban neydiiiiyyy 😂😂😂😂 Tertumizi anlatacak gadar gonuşsak yeter daaaaagülümseyen000 anlaşmasakta olur.Garadenizde anlaşmak muhim deyul uşağumgülümseyen000 |
Anlamadığım yerler olsada önemli değil gülümseyen000 Di gari milletin içinde kepaze etme bizi barışalımgülümseyen000. Gafa biyin gomadınız gafam gazan oldu vallaa. Gonyaya gel İmihrinaz abaaa bende inci geliyomgülümseyen000 |
uyyyy nereyu düştum gülümseyen000anlmiyrum sizi gayruuugülümseyen000gülümseyen000 |
Alıntı:
Sivas ağzıyla isteruk cicekver |
Alıntı:
Nörüyon beğenmıyon bideafrn* Tutma beni kompir pişirip gelem az spr/ |
Bıldır buralar çok coşucuuuu😅😂 Gadasını aldığım, ciğerim gel bakıyım ıcıcıh goresim geldi Ağzı-Açık000Abboo cin garanlığı oğlan gitsin burdangülümseyen000 |
Alıntı:
|
Allahına gurban başkanım. mavraya bak hele sen bizi bilün nü dayıı bah hele ayükün mü? arüyürüm arüyürüm açmüyürsün ha! ayükün mü? Medineliyık Allahın adamıyık kankaaa gülümseyen000 Adanacagülümseyen000 |
😂 okurken arizona kertenkelesi tipli keko tabir edilen tipler geldi gözümün önüme. annün mü değilmiymiş o ayükün mü ilginç |
SAAT: 06:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.