![]() |
Çantalarımız Var :) Toplam 5 Eklenti bulunuyor. Selamaleyküm ailem forum üyelerimizden “Arasat” ile konuşduk bugün çok güzel el emekleri olduğunu ve isteyene hangi model istiyorsa yapıp sattığını söyledi ben foto ekleyemiyorum abla sen benim yerime yayınlrmısım dedi faydam olacaksa seve seve dedim. Buyrun bez çantalar önümüz yaz günlük hoş olur diye düşünüyorum:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buda ig sayfası el örgüsü olarakda değişik güzel çantalar var dm den fiyat bilgisi alabilirsiniz. Bez çantaların fiyatı 200 tl tüm emekçi kadınlarımıza hayırlı bol kazanç ve müşteriler olsun🌹 |
Selamün aleyküm Ham bez kumaş üzerine yapıyorum kağıt ip makrome mum ip ilede çantalar örüyorum sayfama gözatmanızı rica ederim |
Aleyküm selam hoşgeldiniz. Forum girişimcilerine destek olucaz elbirliğiyle tabikicicekver Bez çantalar çok favorimdirler 2 tane almak isterim özelden yazayım mesaj kutunuza bakın olurmu? Detaylarını oradan konuşuruz c* |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şimdi efenim bez çantadan iki tane sipariş verelim. Kafamızda bir proje var henüz netleşmedi. Yaptığınız bez çantalara "medineweb" işleyebilir misiniz? Özel istekle.)) İşlerseniz valla çok güzel olur. Dediğim gibi kafamızda birşeyler var ona özgü olmasını istiyoruz. |
Tabii yazar boyarım |
Siparişi verdik. Bitince haberdar edersin bizi. Nasılsın iyimisin? Neler yapıyorsun hem ör hem anlat bizec* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çantalarım geldi emeğine sağlık bu yaz favorim olacak bu çantalar hediye içinde çok tşk ederim 🌹Rabbim hayırla bol kazanç versin. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
SAAT: 03:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.