![]() |
Yalancı Bahara mı Kandın? Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Hep bildik ki, habercisidir yalancı bahar, sahicisinin… Bazen vaat, hediyeden kıymetlidir. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sereserpe her gün büyük bir coşkuyla sergiledi kendini penceremin önünde çiçek elması mı, erguvan mı cinsini bilmediğim güzelliğine her gün vurulduğum beni hülyalara salan [ pembe örtülü SüslüStarım😊"Bugün kar ve dolu vurdu süslüstarımı. İkimizde yalancı bahara fena kaptırdık kendimizi. Çok kızdım. Her Nisan ve Mayıs'ta yapıyorsunuz bunu. Birden pembeli, beyazlı, sarılı serpilip bahar iştahımızı kabartıyorsunuz. Aldanma arkadaşım şu yalancı güneşe. Biraz ağırdan al çiçeklenmeyi, yavaş. Ne var ne yok serdin ortaya bütün güzelliğini, zerafetini.. Benim duygularımı da alet ediyorsun her sene bu saf aldanışına.. Ben de bi coşuyorum, içim yaprak döküyor dışım sana benzeyip baharlanıyor. Saflık mı diğeri mi bilmiyorum:) Sen misin iki göz güneşe aldanıp içini dışını rengini ortaya veren. Biraz içinde tutsaydin ölürdün dimi. Nisan sana on gün güneşi gösterdi. Bir gecede bütün neşeni, güzelliğini aldı götürdü. Şimdi işin yoksa yine yeniden dallarını yeşillendir bahara dur... Kaldı mı daha zevk heves? Yine açarsın, yine donanirsın da coşar mısın? Tesellimiz bizden çok var. Yalancı bahardan bahsediyoruz dimi?sssssss |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. şu an burası kar için de,hala da yağıyo,bereket olur inşaAllah.. Mevlam daha iyisini bilir ama,çokda meyve🍎🍊🍌🍉🍇🍒🍍 beklemeyelim.. |
Bahar mı erkenci yoksa kış mı vedaya gönülsüz olan... ❄️❄️❄️ |
Yalancı baharlr hep olmuş şarkılar yzılmış . Kurban olduğum Rabbim nasılda kuru dallardan rengarenk çiçekler açdırıyor. Kendimizi bildik bileli şahitlik ediyoruz bu görsel şölene tefekkür için daha ne ister ki insanoğlu. Esas olan ortadoğuya asyaya baharlar gelsin. Rabbim tez zamanda çiçekler açdırsın o güzel insanların hayatlarınac* |
Alıntı:
|
SAAT: 13:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.