|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 01 Aralık 2023 (17:29), Konuya Son Cevap : 17 Mayıs 2024 (01:24). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 | |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 | |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Gün geldi takvim yapraklarında tarihte bugün bölümünde şöyle bi not yaziyo ==İsrail'in yok oluşu==
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Bir karavanımız var ve biz istediğimiz her yere gidiyoruz tıpkı hayal ettiğimiz gibi ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
Adam karşıma geçti, ✓ hanımcım sana bişey dicem iznin varmı dedi? Arkadaşlar baya uygun fiyatlı umre ayarlamışlar ben de gideyimmi? +Bende geliyorum değilmi? dedi kadın ![]() ✓ Yok biz bu arkadaşlarla erkek erkeğe gitcez. Hanım Zeyna'ya döndü.))) masada tabağı, çatalı fırlattı. İlk defa sert ve net şekilde birşeyi yasakladı ![]() +Sana bensiz umre, hac ancak ben öldükten sonra var. ![]() Bensiz umre yapacakmış oldu canım. Bu hayalleri kaç kez birlikte kurduk uyuz.))) Benden hayal alın siz, benimki gelişine olsun, olunca hayalimdi demeyeyim hiç düşünmemiştim olsun bence ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Eşi bırakıp ümre yapmak mı adamı oyarlar ![]() Medineweb ailesi olarak hepimiz ümrede buluşmuşduk aman Allahım nasıl güzel geçdi tarifi mümkün değil Muhsin hocamın başkanlığı ile eşşiz bir ümre yaptık ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 13 Kişi okuyor. (0 Üye ve 13 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
İstek Bölümü... | enderhafızım | Programlar//İstekler | 52 | 05 Eylül 2014 02:25 |
İş Bölümü | Arasat | Peygamberler(a.s) | 0 | 28 Nisan 2009 23:52 |
ZİNET BÖLÜMÜ | EcelBekcisi | Hadis-i Şerif | 0 | 03 Aralık 2008 13:33 |
ZIHAR BÖLÜMÜ | EcelBekcisi | Hadis-i Şerif | 0 | 03 Aralık 2008 13:28 |
ZEKAT BÖLÜMÜ | EcelBekcisi | Hadis-i Şerif | 0 | 03 Aralık 2008 13:27 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|