![]() |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? :)))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Alıntı:
seher abla daha beyker bölümü hizmete açılmadı açılınca ben talimat veriri sizi aldırtmam merak etmeyin ve sakin olun paniğe gerek yok [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? şu işe bak yaa, benim foruma girdiğimden beri en aktif erkek üye olarak düşündüğüm ve erkek üyeler için ne yapabiliriz diye danışmayı düşündüğüm kişi bayan çıkıyor. Valla bu günlerde yağmura bir öneri sunacaktım, erkek üyeler ile ilgili. allahtan sunmamışım. iyisimi aklımda dolanan ve fikrini soracağım diğer üyelerin önce erkekmi bayanmı olduklarını öğreneyim |
kevir abi alemsin yaaaaa haykıydırarak gülüyorum yaaaaaa |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? neymiş bu zıkkım ya iş amacından baya çıkmış |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? nerden biliyorsunuz bayan ya da erkek oldugumu :)))) Belki bayanlar bölümünün güvensizliğini kanıtladım :))) Hiç biriniz ispat edemezsiniz ki cinsiyetimi |
ama burda yağmur hanım olacaktı deyince bayan olduğun ortaya çıkıyor editör abla sende kendini ele verdin[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Ahanda ortalık karışmaya başladı :)))))))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? ya gidemiyorum sizin yuzunuzden:))) takıldım kaldım:)) |
yok inş karışmaz nöbetçiyim ben polis çağırırım |
SAAT: 14:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.