![]() |
Şu an Sizi Anlatan Resim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: şu an sizi anlatan resim Mihrinaz hocam bu fotğrafı sana itaf ediyorum :)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: şu an sizi anlatan resim Alıntı:
|
Cevap: şu an sizi anlatan resim Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] içimden bi ses bu aralar böyle olabileceğinizi söylüyor amagülümseyen000 yinede teşbihte hata olmasın '))))benden size gelsin başeditörümhyyyyy |
Cevap: şu an sizi anlatan resim içinizdeki sese güvenin :) emeğinize sağlık :) |
Cevap: şu an sizi anlatan resim Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Emine hocam bu size vizeleri atlatan tüm arkadşlara gelsin:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: şu an sizi anlatan resim Amin..Allah razı olsun başeditörüm)))tüm arkadaslarıma gecmiş olsun diyorum bende..mezuniyetlerimizide paylaşırız inşallah))) |
Cevap: şu an sizi anlatan resim Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. :):):) |
Bahar yalvarirım çek git işine Salma üstüme çiçeklerini, aklımı çelme... Bahar rüzgarları insana hitap edermiş..Peki ya Güneşi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Burda olmayı çok isterdim.../cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İzmir'de olmak isterdim... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Su damlam bende izmirdr olmak isterim e mesajimiz acik dimi:):)ne duruyoruzhyyyyyhyyyyypank/ |
hacdan yeni geldiğim için lütfen şımarıklık gibi düşünmeyin ama ben de burda olmak isterdim şimdicicekver kabe bir aşktır........ |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aynen de böyle.))) Tökezleyip düşmezsem, aklı bulursam tamamdır.)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ,,,, Beklenmiyor artık gelmeyenler,,, |
Şunu da unutma ki, yeryüzünde gecikmişliğin ilacı yoktur. Demiş Hasan Ali Toptaş [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İsmet Özel'in '' savaş bitmiş / ben nöbette unutulmuşum '' dediği yerden... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
Alıntı:
|
Beni anlatan resim Mevsim ne olursa olsun yerini sevmenin huzuruyla, fırtına, rüzgar, güneş, soğukla yok olmak yerine, beslenmiş arkasına bakmayan yüzünü hep göğe çevirmiş kocaman çam ağacı gibi.[emoji268][emoji269][emoji261][emoji262][emoji263] Asla bütün yaprakları dökmek yok... Dökülenin yerine yeni dal budak çıkarmak, dik ve kocaman olmak, herkese yetmek var. Gölgesi yeter be [emoji4] Şehrin en işlek yerinde, koca bir arazinin içinde, yol kenarında önünde gecerken rastlamıştım bu muhteşem âyete...[emoji4] [emoji113] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Birine fiziksel zarar vermeden işkence yapmak sanattırmahcup000 Sanat icra ediyor çevremmahcup000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
kesinlikleevet000 |
Öğütlüyorum kendimi..Yapılacak daha çok iş var. Güçlü ol!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bunu görünce aklıma direk kullanmaya kıyamadığım fincanı kullanmaya kalkdığımda elimden kayıp düşdüğü aklıma geldi :)))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
Negatif insanlardan uzaklaş.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 12:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.