![]() |
İlginç Düğün Davetiyeleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aramızda gelin adayları var yardımcı olayım dedim nasıl ama............ |
Cvp: İlginç Düğün Davetiyeleri süpermiş ..... daha ne olsun daha önceden haberim olsaydı bende yaptrırdım böyle davetiye |
Cvp: İlginç Düğün Davetiyeleri merakla actim davetiyeler nasıl diye çok güldüm sanırım bende aynısından bastıra bilirim |
Cvp: İlginç Düğün Davetiyeleri ewet ya süpermiş bunlar, özellikle bende davetiye seçme yerleştirme sınavını çok beğendim:))) ellerine sağlık ablacım... |
Cvp: İlginç Düğün Davetiyeleri |
Düğün Davetiyeleri... Her Derde Deva gibi...:)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her derde deva.:))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Düğün Davetiyeleri... Her Derde Deva gibi...:)) Evlenecek adamın hali başka oluyo devamı gelmeli hafız çok güzel örnekler var :) |
Cevap: Düğün Davetiyeleri... Her Derde Deva gibi...:)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hepsi çok güzelde şunu ayrı bi beğendim :) |
Cevap: Düğün Davetiyeleri... Her Derde Deva gibi...:)) evlenesi geliyor uşağım bunları görünce insanın,hatun bulup hemen evlenmeli :) |
Cevap: Düğün Davetiyeleri... Her Derde Deva gibi...:)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ---------------------------------------------------- Çorum'da günlük yayımlanan Kent Haber Gazetesi'nde muhabir olarak görev yapan 23 yaşındaki Burak Uzan, gazete şeklinde ve 4 sayfa olarak hazırlattığı düğün davetiyesinde Cumhurbaşkanı, Başbakan ve siyasi partilerin başkanlarından mizah haberlerine yer verdi. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ---------------------------------------------------- [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 10:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.