![]() |
Fotoğraflar konuşursa - Davos Toplam 3 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos Toplam 4 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos çok güzel olmuş |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos Taktir etmekle beraber birazda güldüm ama tayyib erdoğan dik duruşu ve samimiyetiyle tüm türkiyeyi şaşırttı |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos Süper yaa..Dünkü duygular aslında böyleydi..Başbakanın bi kafa atması eksikti ama atmış kadar da oldu helal olsun.Tüm oylar sana helal olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos Aslında hiç bir siyasi partiyi sevmem ve hiç bir siyasiye biat etmem ama Erdoğan ın konuşması mükemeldi, hakkını vermek lazım. Ancak yinede olayı duygusal zemine çekmeyelim derim. |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos Helal olsun zulme boyun eğmeyen başbakanımıza Selam olsun zalimlerin kabusu olanlara.................... Çok güzel olmuş sağol ellerine sağlık........ |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos selam olsun böyle başbakana dünya böyle lider görmedi masaya yumruğunu vuran lider!! koltuklarımız altına karpuzu bırakın dülbent kabağı bile sığmaz oldu ..... |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos o parti şu parti ile ilgisi yok bunun sayın başbakan türkiye adına yapılması gerekeni yaptı[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos HELAL OLSUN ASLANIM BENIM NE İŞE YARAR MITINGLER HATIMLER DINYENLER DIKATLE BAKIN HATIMLERLE YUREK BULAN ASLAN MITINGLERLE SAHLANDI HELAL SANA ERDOGAN HELAL |
SAAT: 19:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.